reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Myślałam o podobnym daj znać jak się sprawuje :) jak już będzie w użytku :)
Fajnie że wszystko ok ito tylko polip a nie co innego a co do wózeczka to dam ci znać chociaż na samym początku jak przyszedł to mój mąż doświadczył wiraży w całym mieszkaniu

Dziewczyny czy wy w tym tygodniu jaki ja mam teraz czułyście cały czas dzieciaczki bo od wczoraj mam je jakieś leniwe i niewiem czy nie pojechać do szpitala lub jutro do gina żeby sprawdził czy wszystko z nimi ok bo się zaczynam martwić:baffled:

reklama
Hej Dziewczyny :-)
Aaaaale się za Wami steskniłaaaaaammm :tak:
Doczytałam zaległości, ale nie wiem czy spamiętałam wszystko. Jeśli kogoś pominę w odpowiedzi to najmocniej przepraszam :zawstydzona/y:
To tak:
Lilly - dobrze, że u Ciebie wszystko ok. I dwie dziewuszki A Mati wiesz, kiedy Lilly wychodzi? bo pewnie teskni za córcią??...i pozdrów ją ode mnie koniecznie.
Mati - Ty masz chyba jutro wizyte, wiec trzymama kciukasy &&&&&&&&&
Magda gdańsk - gratuluję zdrowego donoszenia i cóż..szykuj sie powoli na to rozwiązanie Ale energii, po tym co piszesz to Ty masz Kochana za troje, haha..
Asiia - super, ze u Ciebie tez ok.
Anuska 25 - kuruj się. Za ładna pogoda nadchodzi, żeby się męczyć z przeziebieniem.
Agata88 - na brawo dla Pani Magister.

No a ja dalej w samym wirze prac remontowych. Miało bys pomalowanie pokoiku dla dziewczynek, a skończyło się na malowaniu całego domu, bo stwierdziliśmy, że potem, przez najbliższe 4 lata to pewnie palcem nie tkniemy. No ale to oznacza totalny bałagan, pył i najgorsza ta niemoc moja i to, ze ja za wiele pomóc nie moge. Bardzo chcę, ale najprostsza czynnośc trwa niesaaaamowicie długo, no a niektóre w ogóle wykluczone.
No ale najwazniejsze, komodę i przwijak i jeden regalik dla maluszków już zamówione. Skonczymy malowanie, to moze na swieta wjadą i wtedy szybko pranko, prasowanko i kompletowanie ciuszków. Bo jak czytam o tej torbie do szpitala spakowanej Agaty to aż ciarki mam...
A jeszcze wam opowiem, ze wczoraj mnie podkusiło i na ogródku chciałam wrzosiki przyciąć po zimie. Dałam rade tylko z jednym rządkiem (ok.10 wrzosów), a mam ich 5, i to na kolanach, więc przez całe wczorajsze popołudnie i jeszcze dzisiaj dogorywałam..No głupia Baba jestem i tyle :-D
Także do końca remontu niestety będę ciut mniej aktywna, ale będę doczytywać i odzywac się jak tylko dam rade.

Trzymajcie się ciepło, no bo wiosna tuż tuż :-D

Miki mi sie zdarza ze czasami mniej czuje maluchy kwestia ulozenia. Aimee ty sie kobito oszczedzaj,ale widze ze podobnie jak mi ciezko ci usiedziec w miejscu.Torba?cos ty gdzie spakowana zbieram info co ma w niej byc ale znajac mnie to urodze a torbe maz szybko bedzie pakowac:D mati stresik przed wizyta? Ja coraz gorzej spie ide poczytac bo szalu dostaje...

czesc dziewczyny.mamuski przed porodem dopadl syndrom wicia gniazda i nie moga usiedziec na miejscu.no tak juz jest.MATI-powodzenia na dzisiejszej wizycie.pozdrow lilly.ANUSKA-lecz sie kochana i powiem ci ,ze twoje dzidzie to sporawe!ja w sobote sie przemeczylam i 2 dni dochodzilam do siebie a jeszcze wczoraj spedzilam caly dzien z pieskiem u weterynarza.dzisiaj czuje,ze bedzie troche leppiej -wstalam raniutko juz rzeska.pozdrawiam i milego dnia zycze.:-)

hej laseczki:)
my dzis pospalismy do 7:45, ale gdyby mały spał dalej, tez bym spała:) ale nie ma co narzekac, inni maja napewno gorzej!
mati, powodzenia na wizycie:) daj znać jak wrócicie,o której śmigacie? od nas tez pozdrów lily:)
anuska zdrówka, szkoda czasu na chorowanie!
agata ja torbę spakowałam, bo mój mąż panikował, w sumie nic dziwnego, że sie stresował, ty nie zostawiaj z tym męża po co ma się chłopak stresować:)']miłego dnia:)

czesc dziewczynki:-):-)
ja dzis pospalam troche dluzej bo w nocy moim dzidziulkom sie udzieliło i wariowaly w brzuszku -wyjatkowo ruchliwe sie zrobiły:-D:-D
jakos dzis spokojna jestem przed wizytą bynajmniej narazie
lilly pisala ze ma nadzieje ze dzis wyjdzie ale niewiadomo
milego dnia kobitki

Cześć Babki:-)
Ja tylko na chwilę. A więc melduję, że 15 marca o godz 11:15 przyszła na świat moja pierwsza córcia Maja z wagą 2430 gr i minutkę po niej Hania z wagą 2510 gr. Obie dostały po 9 punktów i są zdrowe jak rybki:tak:
Rodziłam w 36t3d przez cc z powodu skurczy i cieknących wód. Szczegółowo napiszę Wam jak się ogarnę, od wczoraj jesteśmy w domku i nie wiem w co ręce włożyć. Fotki też wrzucę w wolnej chwili.
Całuję Was mocno i życzę każdej spokojnej ciąży. Zbierajcie siły na dwójkę :-D

reklama
Do góry