reklama
Może sie komuś przyda stronka Bliźniacze Szczęście - sklep / komis dla bliźniąt - Bliźniacze Szczęście - sklep / komis dla bliźniąt
Mój niestety (używany)tani nie jest.Ale przy wyborze kierowałam się głównie tym,żeby mi było łatwo,go składać,łatwo wszędzie wjechać itd.
Mati masz już paczki z ubrankami?
Mój niestety (używany)tani nie jest.Ale przy wyborze kierowałam się głównie tym,żeby mi było łatwo,go składać,łatwo wszędzie wjechać itd.
Mati masz już paczki z ubrankami?
Ostatnia edycja:
Mati my nie mamy kasy,żyjemy na bieżąco,ale z tych wszystkich wózków które widziałam padł wybór na abc desing zoom (używany) inne np bardziej mi sie podobały,ale albo za szerokie,albo za ciężkie albo coś tam jeszcze nie pasowało.Nikt mi nie będzie pomagał przy wyjściu i powrocie ze spacerów,nikt nie poczeka przed sklepem jak się nie zmieszczę z wózkiem.Stąd taki wybór.Mąż co prawda był w lekkim szoku ile za ten wózek,ale jak wziąć pod uwagę,że są spacerówki,gondolki i foteliki samochodowe to cena nie jest aż taka straszna.
lilly nie wiem czy mi padło na mózg czy coś ale wydaje mi się, że gdzieś widziałam, że nasza Tossa pisała, ze chce zmienić wózek. Może będzie sprzedawała swojego ABC Zooma. Może z nią się skontaktuj.
Tossa jak coś pokręciłam to wybacz....9 miesiąc ciąży mnie tłumaczy;-)
Tossa jak coś pokręciłam to wybacz....9 miesiąc ciąży mnie tłumaczy;-)
Dziękuję Moniek za info,ale ja juz z pewną kobietką jestem umówiona na zooma.Spacerówki,gondolki,foteliki,folia przeciwdeszczowa,2 śpiworki za cenę 1800zł wiadomo,że nie jest jak ze sklepu,ale nie jest zniszczony.W sklepie z tym wszystkim to 5 tyś trzeba by dać.Tyle to już byśmy nie mieli.I tak nie na naszą kieszeń taki wózek,ale po naradzie z mężem licząc,że już będzie cały komplet i że z takim wózkiem bedzie mi wygodniej zdecydowaliśmy się na ten wózek.Trzeba będzie pasa zacisnąć.
lilly ciuszki jeszcze dzis nie przyszly moze jutro beda
przegladam caly czas allegro i narazie nic nie kupilam
z tym wózkiem to niewiem naprawde coprawda przegladamy z mezem i ogladamy ale naprawde nie mam jakiegos konkretnego wybranego mysle ze to bedzie z tych szerszych ok 76 cm i jeden obok drugiego ale co do koloru to ja bym byla za jakims odcieniem bezu a moj maz przeciwnie i tak to wlasnie jest
przegladam caly czas allegro i narazie nic nie kupilam
z tym wózkiem to niewiem naprawde coprawda przegladamy z mezem i ogladamy ale naprawde nie mam jakiegos konkretnego wybranego mysle ze to bedzie z tych szerszych ok 76 cm i jeden obok drugiego ale co do koloru to ja bym byla za jakims odcieniem bezu a moj maz przeciwnie i tak to wlasnie jest
reklama
Mati a szukasz coś konkretnie na allegro?Wiesz ja chciałam wózek na początku jeden obok drugiego na szer 76-78cm,ale pomyślałam,że będę szybko żałowała jak przyjdzie zima bo dzieci będą miały ciasnoja się je ubierze w kombinezony.Na lato jak małe ok,ale po namyśle odrzuciłam taką opcje.Także bierz kochana wszystko pod uwagę.Ja uwielbiam wózki w kolorze beżu,ale teraz nie będę wybrzydzała jak trafiła mi się okazja.Będzie w kolorze coś brąz czy jasna czekolada z dodatkami w kolorze miodu.
Podziel się: