reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Magda - to i dobrze, jakaś równowaga w przyrodzie musi być :-):-) i gratuluję cudnej sesji, bo jeszcze nie miałam okazji. Przy pierwszym dziecku obiecałam sobie, ze zafunduję sobie taka w drugiej ciąży, ale teraz wygladam jak słonica i się nie nadaję :no:

aimee, no co ty! mówie ci zdecydujcie sie:) niech ktoś ci zrobi fryzurke makijaż i bedzie super pamiatka! naprawde polecam:)
a mi tydzień temu zaczęły wyskakiwać rozstepy na brzuchu:( tylko po lewej stronie, troche mi smutno, myslałam, że mnie ominą.

Ale ja dziś zakręcona jestem.Co do tej kawy to od ok 8 tyg ciązy coś mnie odrzuciło,ale kilka dni temu tak mnie naszła chęć,że dwa kubki wypiłam.
Mati jeszcze żyję,chociaż przyznam,że z dnia na dzień coraz bardziej słaba jestem i wymęczona tymi bólami.A co tam u Ciebie?Zaraz wyślę linki co ostatnio kupiłam.Ty też się pochwal nowymi zdobyczami :-D i inne forumowe koleżanki oczywiście też.

Muszę napisać do Donki co tam u niej słychać.Ciekawe też jak inne Mamusie rozpakowane sie miewają.

ja tez na dwoch chlopakow czekam-Marcel i Kornel albo Kajetan i Kornel zdecydowac sie nie mozemy
aimee ok moze byc ewentualnie 10 maja choc wtedy juz mam termin:D ostatnio tak na usg wyskoczylo choc poprzednio bylo ze 15 maja...hmmm nie rozumiem tego sprzetu:D
ja tez zazdroszcze magdzie zdjec ale mam ten sam problem-nogi popuchniete,rece tez juz nawet pysk jakis taki wiekszy dostalam a gdzie tu fotki sobie robic!:D takze kochana pozazdroscic jak dobrze sie trzymasz!

tak tak dziewuszki jak ciuchy dla maluchow to ebay lepszy kumpelki mi polecaly cale wyprawki kupily i strasznie zadowolone!
a mnie jeszcze dzisiaj dobili i pieska ktory byl operowany w piatek beda dzisiaj chyba usypiac:( czlowiek tu sie przywiaze a tu dupa!eh...no ale lepiej tak niz ma sie meczyc mam nadzieje ze chociaz pozegnac sie pozwola

Agata z tymi imonami to też bym się wahała.. Marcel i Kornel super pasuje, a znowu Kajetan i Kornel to dwa imiona na K - dla bliźniaków to też mi sie podoba na tę samą literę :-)
a z usg termin się moze zmieniać, bo to zalezy jakiej wagi i pomiarów wychodzi maluszek, wow..u nas maluszki..jak duże to termin się przesuwa do przodu niby.. ja z usg mam właśnie na 10, przynajmniej tak ostatnio było :-)
a moze zmienia decyzję co do pieska? ja wiem, ze to ciężko, bo juz jedną taką sytuację przeżyłam :-(

Dobrze dziewczyny, a teraz koniec szaleństwa forumowego i czas na obowiązki. Odbieram Małą z przedszkola i planuję porządek w sypialni i kiku szafkach, na dobry początek :-) Do zobaczyska.

reklama
magda nie ma co sie przejmowac w dzisiejszych czasach jak bardzo beda Ci doskwierac to nawet kosmetolog dobry Ci je usunie(jezeli odpowiednio szybko po porodzie sie zglosisz-laser plus masaze potrafia zdzialac cuda)

Do góry