No i tak to jest, jak się w week do Was nie zajrzy..Potem chciałabym każdemu odpisać i odpowiedzieć i wychodzi biggggg post
lilly815 - z przeziębieniem już lepiej? zwalczyłyście?
Agata88 - dlaczego chcesz rodzić przed week majowym? a na kiedy wlaściwie masz termin? pytam, bo jestes jakiś tydzień przede mną jak wynika z suwaczka, a ja mam dopiero na 3 tydzień maja i wcale nie chce wczesniej
co do kolek - to ja jeszcze z doświadczeń z pierwszą córę dorzucę, że ważne żeby dzidzia odbiła po jedzonku albo nawet i w trakcie. Ja robiłam częste przerwy na odbijanie, co niestety wydłużało czas karmienia, ale za to zdecydowanie pomagało moim zdaniem.
niuleczka - widziałam,że dziewczyny już pisały, a ja tez potwierdzam, ze skurcze to niedobór potasu i magnezu, suplementy albo soczek pomidorowy mile widziany
Yummy_mummy_82 - daj znać jak będziecie po pierwszy spacerku, ciekawa jestem jak wózeczek sie sprawdza
Mati, Agata88 -a jak dzisiaj z samopoczuciem dziewczyny? lepiej co nieco?
Agata88 - z plecami mam to samo..zmiana pozycji co 2 sekundy i nic nie pomaga..ale słuchaj, damy radę..tyle już wytrzymałyśmy..a poza tym nie kazdy jest szczęściarzem i ma balkon, żeby skoczyć..haha..czarny humor, ale przynajmniej się uśmiechniesz
mati84 - ja piję jedną kawkę dziennie z mlekiem, ale są dni kiedy nie mam ochoty.. no ale podpijam tez troche colę, a to tez kofeina..