reklama
Witam nową mamusie i rozgość się u nasHej postanowiłam do was dołączyć jestem w 17 tyg ciąży bliźniaczej. Mam do tego problem kolejne krwawienie. Pierwsze miałam 1,5 tyg temu wtedy trochę się zdenerwowałam i trochę wysiłku do tego doszło, myślę że to mogło być trochę powodem ale od razu byłam u gina zrobił usg i powiedział że wszystko w porządku. Dziś od rana trochę zaczęłam sprzątać w domu i gdy musiałam zaaplikować sobie luteinę znów zauważyłam krew. Martwię się bardzo, nie mam żadnych bóli od razu sie położyłam ale ryczę jak bóbr. Planowo wizytę mam w poniedziałek. Boję się ;(
Śliczne królewny i fajnie że jesteście już w domku
Śliczny brzusio i bez rozstępówStraszyłam , straszyłam i macie. Brzuchol z 35 tc :-)
Zobacz załącznik 443462
I jeszcze wrzucę Wam troszkę pokoju moich Gwiazdeczek
Zobacz załącznik 443463
ŁAdny brzusio a z ty chudnięciem to nie masz się co martwić ja też ostatnio schudłam 1,5 kg i gin mi nic nie mówił że to źlemati tak jak obiecalam tylko w pizamce jestem i nozki mam opuchniete,ale co tam;P
Zobacz załącznik 443467
oto moj brzuchol w 30 tygodniu kurcze a 4 tyg temu byl taki malutki...i tak sie dziwie ze skora nie popekala.Aha powiedzcie mi jak schudlam 1,5 kg z tego co przytylam(czyli 11) to niekoniecznie musi oznaczac cos zlego nie?
Piękny brzusio taki okrąglutkiWczoraj wstawiłam Wam dwie foty mojego brzucha,ale jak pisałam to drugie było robione ok dwa tyg temu.A teraz wstawiam dzisiejszą fotkę.Sama sobie robiła także ujęcie może byc kiepskie.
Zobacz załącznik 443489
Dziewczynki proszę o trzymanie kciuków za moją jutrzejszą wizytę.Z góry Dziękuję :-)
Życzę Wam miłego wieczorku i spokojnej nocy :-)
Wylicytowałam paczkę ubranek na allegro.Mam nadzieję,że będą tak ładnie wyglądały jak na zdjęciach.Bo czasem na fotkach super a w rzeczywistości co innego.Ale to się okaże za kilka dni
Życzę Wam miłego wieczorku i spokojnej nocy :-)
Wylicytowałam paczkę ubranek na allegro.Mam nadzieję,że będą tak ładnie wyglądały jak na zdjęciach.Bo czasem na fotkach super a w rzeczywistości co innego.Ale to się okaże za kilka dni
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
hej laseczki teraz bede zagladala do Was o roznych szalonych porach jeeeeee wczoraj proboewalam cos napisac, ale.... zasnelam przy kompie prawie:-) i mnie matecznik wygnal do wyra:-) wstalam na trzecia zmiane looool jest wesolo nie ma co musialam odstawic male od cycucha, bo jestem na lekach antyalergicznych i wylewam swoje mleko ale na szczescie nareszcie "juz" odzyskalam glos, wiec od wtorku znow wracamy do dyyydka jupi:-) moj dziubdzius ciezko trawi mleko mm o pomimo najlepszych butelek antykolkowych dra browna nadal ciezko je znosi...:-(pomimo dopajania dostaje zatwardzen i brzuszek napina biedactwo buuu poza tym jest lapczywiec straszny (to on skiereszowal mi obie brodawki} wiec trzeba uwazac bo latwo nalyka sie powietrza na szczrescie mala jest jak aniolek, bo w przeciwnym wypadku faktycznie chlopcy sa slabsi od dziewczynek, cos w tym jest
dziewczynki sliiczne brxuszki bedzie mi mojego brakowalo... to naprawde niesamowite uczucie= nosic w sobie zycie i to podwojne;-)
Doneczka jestem jak cichy partyzant - zagladam, ale sil brak na tworczosc wlasna gratulacje kochanie... dalas rade jak zawsze jak ogarniasz wszystko? jak karmienie? kurcze musze obadac Twoje posty nie widzialam kruszynek- podobne sa do siebie?
caluje Was mocno i obiecuje wpadac czesciej
trzymam kciuki za kolejne mamusie w kolejce:-)
dziewczynki sliiczne brxuszki bedzie mi mojego brakowalo... to naprawde niesamowite uczucie= nosic w sobie zycie i to podwojne;-)
Doneczka jestem jak cichy partyzant - zagladam, ale sil brak na tworczosc wlasna gratulacje kochanie... dalas rade jak zawsze jak ogarniasz wszystko? jak karmienie? kurcze musze obadac Twoje posty nie widzialam kruszynek- podobne sa do siebie?
caluje Was mocno i obiecuje wpadac czesciej
trzymam kciuki za kolejne mamusie w kolejce:-)
yummy Ty to wesolo teraz masz kurcze niedlugo dolaczymy do Ciebie i tez bedzie zasypiac na kompem ale pewnie za kilka tyg wszystko sie unormuje jak dogadasz sie z maluchami co i jak i kto rzadzi My trzymamy kciukasy za Ciebie!A powiedz mi sama dajesz ogolnie rade czy duzo pomaga Ci maz i ktos jeszcze?
kurcze najgorsze ze Ciebie cos ciagle sie czepia.Masz byc zdrowa zeby miec duzo mocy teraz i juz!
Zazdroszcze Twoich slicznosci,ze sa juz z Toba trzymaj sie kochana!
Witam reszte mamusiek w ten sloneczny poranek,zycze milego dzionka ja noc mialam masakra...odespalam jak zawsze teraz i znikam sie uczyc..odwiedze Was pozniej
kurcze najgorsze ze Ciebie cos ciagle sie czepia.Masz byc zdrowa zeby miec duzo mocy teraz i juz!
Zazdroszcze Twoich slicznosci,ze sa juz z Toba trzymaj sie kochana!
Witam reszte mamusiek w ten sloneczny poranek,zycze milego dzionka ja noc mialam masakra...odespalam jak zawsze teraz i znikam sie uczyc..odwiedze Was pozniej
reklama
czesc dziewczyny.u mnie tez slonecznie ale zimno.ja nocke mialam do zniesienia ale teraz czuje sie jakas polamana.wszystko mnie boli-plecy ,rece i pupa.rozchodza mi sie kosci!posprzatalam,umylam lodowke i teraz ide z pieskiem a potem na male zakupy.
agata-a ty czemu nie sypiasz?pewnie dzidzie harcuja?
ciekawe co tam u lilly?mati a co u ciebie nic sie nie odzywasz?
agata-a ty czemu nie sypiasz?pewnie dzidzie harcuja?
ciekawe co tam u lilly?mati a co u ciebie nic sie nie odzywasz?
Podziel się: