mati pierwsze bardzo delikatne ruchy poczułam szybko bo w 16 tyg i do ok 20 tyg nie były one mocne,a teraz dzidzie szaleją na całego.Kopniaki są na tyle mocne,że widoczne gołym okiem jak brzuch odsłonie.Najbardziej brykają jak wypiję jakiś słodki soczek,albo zjem coś słodkiego i leżę sobie na wznak :-)
reklama
wiecie jak to jest z tymi brzuszkami baaardzo roznie ja wam zycze by do konca byly zgrabne i niezbyt duze.Ja bylam poniekad obciazona genetycznie tym ze wyskoczy mi po 26 tyg(moja mam dwa razy tak miala co prawda w poj ciazach ale do 25 tyg praktycznie nic i nagle wieeelki bebzol) wiec cos w tym musi byc bo ja tak samo
O mama do mnie z rosolkiem jedzie...jedyna moja nadzieja,ze jakis pokarm w zoladku zostanie wiec moje drogie znikam pojawie sie pod wieczor ze zdjeciami odpoczywajcie!
O mama do mnie z rosolkiem jedzie...jedyna moja nadzieja,ze jakis pokarm w zoladku zostanie wiec moje drogie znikam pojawie sie pod wieczor ze zdjeciami odpoczywajcie!
no teraz jest troche wiekszy ten brzusio tak zauwazylam ze bardzo mi do przodu sie wypiol
mi tez mówią ze brzuszek jest normalny jak w pojedynczej ciazy ale to narazie ,zobaczymy jak u agaty
lilly twoj brzuszek tez sliczny:-):-)
ojjj zaczniemy sie kulac w kwietniu albo maju bo juz brzuchole beda duze
mi tez mówią ze brzuszek jest normalny jak w pojedynczej ciazy ale to narazie ,zobaczymy jak u agaty
lilly twoj brzuszek tez sliczny:-):-)
ojjj zaczniemy sie kulac w kwietniu albo maju bo juz brzuchole beda duze
milego dzionka agata czekamy na fotki
lilly mi tesciowa wczoraj powiedziala komplement
-ze jak urodze to szczupla bede jak sprzed ciazy narazie na plusie4 kg
u ciebie z resztą tez widac ze figura super, ciałko jędrne a smarujesz sie czyms na rozstepy bo ja tak mysle ze moge je miec bo moja mama ma dosc duze na brzuszku
lilly mi tesciowa wczoraj powiedziala komplement
-ze jak urodze to szczupla bede jak sprzed ciazy narazie na plusie4 kg
u ciebie z resztą tez widac ze figura super, ciałko jędrne a smarujesz sie czyms na rozstepy bo ja tak mysle ze moge je miec bo moja mama ma dosc duze na brzuszku
Agata to smacznego rosołku.:-)
mati tak sobię myslę,że to nie powiedziane wcale,że będziemy miały wielkie brzuchole.Ja w pierwszej ciąży miałam nieduży,taką piłkę a urodziłam córkę wielką,że dwa bliźniaki mogły by z tego być (4260) tak więc może teraz będę miała podobny brzusio.A koleżanka w tym czasie urodziła dziecko ponad 2kg a brzuch miała jak na trojaczki.także różnie to jest z tą wielkością brzuszka :-):-) A jak nas ew.wywali to będziemy się toczyć jak kuleczki
mati tak sobię myslę,że to nie powiedziane wcale,że będziemy miały wielkie brzuchole.Ja w pierwszej ciąży miałam nieduży,taką piłkę a urodziłam córkę wielką,że dwa bliźniaki mogły by z tego być (4260) tak więc może teraz będę miała podobny brzusio.A koleżanka w tym czasie urodziła dziecko ponad 2kg a brzuch miała jak na trojaczki.także różnie to jest z tą wielkością brzuszka :-):-) A jak nas ew.wywali to będziemy się toczyć jak kuleczki
dokladnie toczyc!
teraz to najwazniejsze zeby dzieci nie przyszly na swiat za wczesnie a brzuchol niech rosnie jak najwiekszy
mysle ze kilogramow to nam dopiero teraz przybedzie jak sie tylko lezy i je
ja wczoraj mowilam mezowi ze po porodzie heja na rower bieganie itd
ale kiedy to bedzie
teraz zyje z wizyty na wizyte
jestem ciekawe ja to bedzie u ciebie i u mnie z tym lezeniem bo to na psyche zaczyna siadac ja juz 2 tyg leze
teraz to najwazniejsze zeby dzieci nie przyszly na swiat za wczesnie a brzuchol niech rosnie jak najwiekszy
mysle ze kilogramow to nam dopiero teraz przybedzie jak sie tylko lezy i je
ja wczoraj mowilam mezowi ze po porodzie heja na rower bieganie itd
ale kiedy to bedzie
teraz zyje z wizyty na wizyte
jestem ciekawe ja to bedzie u ciebie i u mnie z tym lezeniem bo to na psyche zaczyna siadac ja juz 2 tyg leze
mati tak szczerze to się smaruję jak mi się przypomni,jeżeli chodzi o kremy na brzuszek.Póki co ich nie mam,ale kto wie jak będzie dalej.Po pierwszym dziecku nie mam nic rozstępów.Myślę,że kremy tylko troszkę wspomagają bo cudów nie zdziałają.To kwestia rozciągliwości skóry.W pierwszej ciąży przytyłam 19 kg,ale już tydzień po urodzeniu miałam wagę nawet o 2 kg mniejszą niż przed ciążą.Teraz mam już 10 kg na plusie i nie wiem na jakiej wadze się zatrzymam Jestem wysoka bo mam 174 cm wzrostu także mówią mi,że nie widać,że już 10kg do przodu.Cycki pewnie dużo ważą hehe wielkie mam,a siara mi leci od 4-go miesiąca.
kurde moj biust tez duzy normalnie przec ciązą to rozm C a teraz to D raczej\moj mąz mówi ze to dzwony Zygmunta ale powiem ci ze nie daje sobie wogóle ich dotknac bo tak mnie draznią ze niewiem
lilly moze pokarmu duzo chociaz bedzie dla maluchów
ja niewiem jak to bedzie nakarmic 2 naraz
lilly moze pokarmu duzo chociaz bedzie dla maluchów
ja niewiem jak to bedzie nakarmic 2 naraz
mati ja ogólnie dłużej leżę jakiś miesiąc tyle,że wcześniej mogłam robić jakieś spacerki,a teraz dupa.Mam nadzieję,że zwolni mnie ginka z tego ciągłego leżenia.Może też będzie miała przyzwolenie,żeby troszkę wstawać.
reklama
tez mam taka nadzieje
juz sie troszke zaczynam denerwowac co to bedzie we wtorek
u mnie w styczniu bylo ok z szyjka i pozwolila mi chodzic i naprawde nic wiecej nie robilam to kurde od chodzenia szyjka mi sie skrócila, moze usg cos innego pokaze bo moze szyjka sie zgiela czy jakos tak
moze powie mi jaka plec dzieci na pocieszenie
juz sie troszke zaczynam denerwowac co to bedzie we wtorek
u mnie w styczniu bylo ok z szyjka i pozwolila mi chodzic i naprawde nic wiecej nie robilam to kurde od chodzenia szyjka mi sie skrócila, moze usg cos innego pokaze bo moze szyjka sie zgiela czy jakos tak
moze powie mi jaka plec dzieci na pocieszenie
Podziel się: