czesc dziewczyny.u mnie w lubelskim nareszcie piekna pogoda chociaz zimno.SUPER BRZUSIE!!!!wieczorkiem i ja dolacze swoj.tez mam sporych rozmiarow i przytylam 10 kg.ale co tam!potem sie bede tym martwic.mati i ty wrzuc zdjecie swojego brzuszka!:-)
reklama
Witam kobietki w ten słoneczny poranek :-) Mam nadzieję,że u Was też świeci piękne słoneczko.Nocka dziś minęła mi średnio,bolał mnie brzuszek znów :-( ale nie było tak najgorzej.Dobrze,że w poniedziałek mam wizytę u gina.Myślałam,że rano tu zajrzę i będzie więcej fotek Waszych brzuszków.No nie bądźcie takie i pochwalcie się :-):-)
Agatka to super,że maluszki dobrze przybierają na wadze.Mam nadzieję,że już wkrótce będziesz mogła zabrać je do domku :-) Kochana co do wyprawki to na razie mam troszkę ubranek i to póki co na tyle.W pierwszej ciąży zaczęłam kompletować między 7/8 miesiącem,ale w tej ciąży bliźniaczej myślę,że warto to trochę szybciej zrobić.Buziaczki dla Ciebie i maluszków :-):-)
mati a Ty gdzie zniknęłaś?
Miłego dnia dla Was :-)
Agatka to super,że maluszki dobrze przybierają na wadze.Mam nadzieję,że już wkrótce będziesz mogła zabrać je do domku :-) Kochana co do wyprawki to na razie mam troszkę ubranek i to póki co na tyle.W pierwszej ciąży zaczęłam kompletować między 7/8 miesiącem,ale w tej ciąży bliźniaczej myślę,że warto to trochę szybciej zrobić.Buziaczki dla Ciebie i maluszków :-):-)
mati a Ty gdzie zniknęłaś?
Miłego dnia dla Was :-)
Hej u nas w Poznaniu tez piekna pogoda az chce sie zyc!a tu maz wyjechal mi na pol dnia a sama mam zakaz wychodzenia na spacer taki krociotki chociaz 5 min wokol bloku no nic poczekam na niego(jak i ze wstawianiem zdjec) a poki co ide sie uczyc...wrr jak ja tego nie lubie ale pociesza mnie fakt ze ostatni raz w zyciu to robie!
agata ucaluj maluszki,powiedz ze maja dalej tak ladnie przybierac bo ciocie z bb czekaja na zdjecia ale juz z domku zrobione
masz racje z ta wyprawka dlatego ja juz spokojnie czekam na swoja kolej i wszystko mam pokompletowane
a Ty kochana jak sie czujesz??
agata ucaluj maluszki,powiedz ze maja dalej tak ladnie przybierac bo ciocie z bb czekaja na zdjecia ale juz z domku zrobione
masz racje z ta wyprawka dlatego ja juz spokojnie czekam na swoja kolej i wszystko mam pokompletowane
a Ty kochana jak sie czujesz??
witam dziewczynki jestem jestem
widze ze temat brzuszkow -wrzuce oczywiscie tez zdjecie tylko tak mysle jak by to zrobic
wczoraj tesciowa wpadla z kolacja wiec glupio tak siedziec przy kompie
dzis u mnie tez pieknie swieci slonce tylko jak to z rana zimnawo jeszcze
mąz zaczol robic generalne porządki a ja sobie leze
widze ze temat brzuszkow -wrzuce oczywiscie tez zdjecie tylko tak mysle jak by to zrobic
wczoraj tesciowa wpadla z kolacja wiec glupio tak siedziec przy kompie
dzis u mnie tez pieknie swieci slonce tylko jak to z rana zimnawo jeszcze
mąz zaczol robic generalne porządki a ja sobie leze
kurcze tak sobie leze z kompem i moimi pomocami naukowymi...i sie zastanawiam gdzie podzialy sie te weekendy gdzie od rana mialam zaplanowanych juz milion rzeczy wieczorem spotkanie ze znajomymi itd no gdzie??
Juz nawet chodzenie na wyklady wydaje sie teraz fajne
Juz nawet chodzenie na wyklady wydaje sie teraz fajne
A to Was zaskoczę, bo ja też sobie leżę hehe..... wcinam kanapeczki kolorowe wiosenne,zrobione przez męża.Za chwilę jadą z córką do jej koleżanki bo chce się pobawić,nudzi się dziecku w domu.
mati dawaj zdjęcie i nie marudź.Ja sobie sama robię jak mi nie ma kto zrobić.:-)
mati dawaj zdjęcie i nie marudź.Ja sobie sama robię jak mi nie ma kto zrobić.:-)
mati normalnie tak jak piszesz nowy post i tam w tym oknie masz taki jakby obrazek (pod buźką to jest) klikasz i wybierasz fotkę z kompa i tyle.
mati już wiesz czy opisać Ci kolejno jak z tą fotką?
mati już wiesz czy opisać Ci kolejno jak z tą fotką?
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: