reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

moniek, a gdzie widzisz maluszki tossy, ja tez chce:)
takie uczucie grzebania w pochwie też mam, ale to jest cos innego, normalnie jak sie wierci to czuje ruchy głowki

reklama
Moniek one chwilowo tak leżały , szykowaliśmy się do wyjścia i jakoś musiałam okiełznać dwójkę :) tak to , to śpią w osobnych łóżeczkach :-)

lilly tez sie zastanawiam co u nich!
klaudia a jak u was/ dzis zdjęcie szwów tak?
tossa ty urodziłas w 34 długo dzieciaczki były w szpitalu?

magda - 13 dnia życia zostały wypisane ze szpitala i to jeszcze warunkowo że damy sobie radę itp...
wagowo to one już przy urodzeniu były ok bo Zuzka ważyła 2500g a Szymek 2200g ale musiały być wspomagane w oddechu , miały jakąś infekcję - chyba ode mnie, musiały nauczyć się ssać i utrzymywać temperature ciała ...ogólnie całe szczęście że tylko tyle były w szpitalu bo inaczej to bym sfiksowała, więc ja wyszłam w poniedziałek ze szpitala a one za tydzień we wtorek...ale to był najgorszy tydzień w życiu

a dzisiaj Zuzia waży 5050g a Szymek 4780g :-)

reklama
dziewczyny ja bym osobiscie takiego lózeczka nie kupila coprawda jest sliczne ale za drogie ale tesciowa juz szaleje na punkcie tych dzieci wiec niech szaleje dalej

Ostatnia edycja:
Do góry