reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej laseczki,ja tylko na chwilke,jeszcze sie turlam,jednak dopiero w pon.ide do szpitala i bede rodzila przez cc.Moze jutro bede miala dostep do netu,to postaram sie nadrobic,jednak z tel.nie da sie poczytac wiec nawet nie wiem co sie u was dzieje.Buzka
Więc nadal nierozpakowana:-DOj chciałabym tak dotrwać do 38 tyg;-)Trzymam kciuki :-DJuż niedługo maluszki będą z Tobą:tak:Mam dobrą radę najedz się pączusiów póki możesz:tak:

Hej laseczki,ja tylko na chwilke,jeszcze sie turlam,jednak dopiero w pon.ide do szpitala i bede rodzila przez cc.Moze jutro bede miala dostep do netu,to postaram sie nadrobic,jednak z tel.nie da sie poczytac wiec nawet nie wiem co sie u was dzieje.Buzka

polecam opera mini- korzystam super sprawa- necik smiga jak ta lala, normalnie pisze i przegladam

a ja robie tipsy i na to akryl, całe życie obgryzałam pazury i nie dam rady zapuścić własnych. nie widze w tym nic złego i nie uważam, że krzywdze maluchy:) a co do fryzjera ostatnio robiłam jakies 3 tygodnie temu, kolorem zblizonym do naturalnego, żeby właśnie nie było widac az tak odrostów, nie cierpie odrostów:p
tez nie cierpie odrostów wiec jak zaszlam w ciaze to robie szamponem a ze kolor mam brąz to nie jest az tak zle
a pazurki to zeluje sobie tylko zeby nie pękaly -kupilam sobie taką maseczke w aptece zeby nie wąchac tych smrodów

Anuuuska dluugie wlosy do pasa wooooooooooooooow moje marzenie wiecznie zapuszczam, ale jakos nie chca mi urosnac dluzej niz do lopatek:-D Moze dlatego, ze co chwile wymyslam jakies wariacje, cieniowania itd Ale generalnie super - zazdroszcze:tak: Co do koloru to mi srednio co 3 miesiace bije w dekiel:-D Teraz sobie wysmylilam taki rudy melanz:-D w sensie kilka kolorow w takiej miodowej tonacji tiruriru:-) odbije sobie to pol roku w klimacie kucyka sierotki Marysi:-D

Moniek ja tez pazury zawsze nozne mam tylko zrobione- nie ma to jak frencz, zel na cale wakacje:tak: do wszystkiego pasuje i zawsze wyglada estetycznie:-)

Doncia ufff w poniedzialek do szpitala ufff:) ja prawdopodobnie we wtorek- doktorek powiedzial, ze podejmie decyzje na wizycie, ale raczej na bank:-)

Magda Gdansk ale masz dobrze z tym fryzjerem- ja to sie nie moge nigdzie ruszyc na krok:-D co chwile jakis Cerber nad glowa- nie ma szans, zeby gdziekolwiek sie wyrwac:-D

Monieek jakie suwaczki?;P

yummy nie miałas suwaków jak pisałaś wcześniejszego posta:) hehe do mnie fryzjerka przychodzi, więc ja sie nigdzie nie muszę wybierac:)
mati, a ten żel na paznokcie, to jets taki błuszczacy i music łapki do lampy uv wkładać, żeby sie utwardził?

Witam w Tłusty Czwartek. Mniam..mniam... A wczoraj rano zdążyłam się zalogować do Was i znowu mi odłączyli prąd. I tak co 10 minut przez cały dzień, no a niestety laptopek mój bez stałego podłączenia do prądu to już nie uciąga:-( Także byłam cały dzień odcięta od świata, no a wieczorkiem to i czułam sie niezbyt dobrze i trochę poleżałam. To wracam doczytać, moze coś o Madzi już wiadomo??? no i muszę przejrzec statystykę ile pąków już zjadłyscie:-D

reklama
Aimee o widze, ze ty tez masz starsza core:) A kto mieszka w brzuszku? Plec juz znana?

Moniek ja mam w planie teraz zainwestowac w smartfona- znacznie wygodniej korzysta mi sie z neta w telefonie. Ale przymierzam sie do zmiany sieci- mam tel. w Plusie, ale przestali byc konkurencyjni, nie potrafia zaproponowac niczego sensownego w porownaniu z konkurencja. Zastanawiam sie nad Playem- maja naprawde fajna oferte, tylko nie wiem jak z zasiegiem... na razie ponoc korzystaja z infrastruktury Plusa, pytanie do kiedy...

Do góry