reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
witajcie..ja się tak troszke wtrące do paznokci i farbowania.Co prawda ja w ciąży nie robiłam tipsów,włosów nigdy nie farbowałam ale robiłam studium ze stylizacji paznokci i wizażu i....mój gin mi kazał zrezygnować z zajęć na których robi się tipsy(za dużo chemii) a w konsekwencji musiałam zrezygnować ze studium dla dobra maluszków,uczęszczałam miesiac i tak moja "wielka kariera":-D legła w gruzach

Czesc paczuszki hehe ja zjadłam dziś już dwa na trzy dostępne pychota:-))) mam tak jak Klaudia- brzuszek sie obniżył, zgaga minela, zoladek nieucisniety, a juz sie cieszyłam ze schudłam (tydzien temu tylko 14 na plusie) a teraz wszystko tak smakuje mniam :-D ja sobie właśnie umówiłam fryzjera za 2tyg yeah zrobię się na bóstwo:p a pazurow nigdy nie robiłam u kosmet.,bo nie lubie na maksa brrr więc nie mam tego problemu buziaki girls

a ja robie tipsy i na to akryl, całe życie obgryzałam pazury i nie dam rady zapuścić własnych. nie widze w tym nic złego i nie uważam, że krzywdze maluchy:) a co do fryzjera ostatnio robiłam jakies 3 tygodnie temu, kolorem zblizonym do naturalnego, żeby właśnie nie było widac az tak odrostów, nie cierpie odrostów:p

Hej kobitki:-)

Yummy oby jak najdłużej w tym trójpaczku ale z tego co wiem to Twoje maluszki i tak mają piękną wagę;-)

donka no nie bądź taka i daj nam znać co u Ciebie bo ciekawość nas zżera a jak widzisz Yummy czeka cierpliwie by nie wepchać się w kolejkę hihi:-D

Dziewczynki ja na razie zjadłam tylko jednego pączka.Moja mamuśka ma zaraz przybyć z drożdżami i będziemy działać:-) te ze sklepu to nie to co pączusie u mamusi mniaaaam:tak:

Tak się przejęłam wczoraj naszą kochaną Madzią że nie mogłam spać:szok: ciekawe co u niej słychać oby ta diagnoza była mylna i z dzidziami było wszystko ok

A co do farbowania włosów to ja nie farbuje,nie mam zaufania do fryzjerów,mam swoje długie włoski i naturalny kolor:-) ale moja córka mnie przebiła bo ma włosy do połowy ud i nie chce ściąć za żadne skarby:rofl2: a pazurki to też mam zapuszczone i nawet ładnie mi rosną jak nigdy:eek: i piłuje na kwadracik:-D

Moniek - spokojnie :-) na pewno będziesz mieć cc :-)
ja za wizyty płaciłam 200zł

wiecie co...jak was podczytuję to chwilami wam zazdroszczę że wyjdziecie do kina, sklepu itp :-)
dla mnie to jak wyprawa w kosmos :-) jak ja od 14 listopada do 5grudnia byłam w szpitalu i potem tylko jeździliśmy do dzieciaków i jak wyszłam po 6 czy 7 tygodniach do sklepu to jak dzikus :-D a i teraz moją rozrywką jest wyjazd z maluchami do lekarzy i raz na 2 tygodnie pojechanie z mężem do najbliższego tesco na zakupy :-) a jak w minioną sobotę wybrałam się z mamą do Ptaka w Rzgowie na zakupy to normalnie jakbym co najmniej na drugi koniec Polski pojechała :-)
Kochana jak ja Cię rozumiem:-)Od 6 tc siedzę w domu a jedyne wyjścia to gin albo obiad u rodziców. Już sobie powtarzam, że jak się rozpakuję to jak pójdę w cug to cały dzień mnie nie będzie. I jeszcze marzy mi się lampka winka....jejku ale bym się napiła:rofl2: całą ciążę nawet dzioba nie zamoczyłam w %.

Cześć Kobietki :-) Jak nocka Wam minęła?Życzę Wam słodkiego dnia i dzielę się z Wami pączusiem :-) Zobacz załącznik 437831
i jak to zobaczyłam to przepędziłąm męża do sklepu. Już dwa pączucie wmłóciłam:laugh2:

czesc dziewczyny
ja narazie jeden ale za to wczoraj na wieczór tesciowa wpadla z 10 paczkami które sama piekla wiec sie objadlam:-D
jak narazie wzielam sie za siebie robie pazurki i wlosy
dziewczyny a czy wy farbujecie wlosy i robicie sobie paznokcie?
ja włosów w życiu nie farbowałam....odstraszają mnie odrosty. A pazurki to tylko u nóg robię, chociaż teraz to bardziej wygibasy akrobatyczne przypomina;-)

u mnie tłusty czwartek zaczął się od fontanny krwi z nosa:/ w sumie codziennie mi trochę leci, ale dziś istna rzeka:/
a pączków narazie brak, ale czekam na jakiegoś członka rodzinki, który się zlituje i skoczy do sklepu... tutaj nawet nie wiem gdzie można by było takowe cudeńka dostać:p
też dziś wizyta z ważeniem i aż nie chce wiedzieć ile przytyłam ostatnio:p w sumie od połowy października do połowy stycznia ani jeden kilogramek się nie przyplątał, ale potem brzusio zjechał w dół i mogłam w końcu normalnie jeść, więc... na pewno odbiło się to na mojej wadze:p
a jedz Kochana.....za chwilę będziesz miała dwójeczkę przy cycusiu to się skończy podjadanie wszystkiego na co przyjdzie ochota.

Czesc paczuszki hehe ja zjadłam dziś już dwa na trzy dostępne pychota:-))) mam tak jak Klaudia- brzuszek sie obniżył, zgaga minela, zoladek nieucisniety, a juz sie cieszyłam ze schudłam (tydzien temu tylko 14 na plusie) a teraz wszystko tak smakuje mniam :-D ja sobie właśnie umówiłam fryzjera za 2tyg yeah zrobię się na bóstwo:p a pazurow nigdy nie robiłam u kosmet.,bo nie lubie na maksa brrr więc nie mam tego problemu buziaki girls
fryzjer za 2 tygodnie....może do szpitala będzie musiał jechać....hihihi
Yummy gdzie Twoje suwaczki?

reklama
Hej laseczki,ja tylko na chwilke,jeszcze sie turlam,jednak dopiero w pon.ide do szpitala i bede rodzila przez cc.Moze jutro bede miala dostep do netu,to postaram sie nadrobic,jednak z tel.nie da sie poczytac wiec nawet nie wiem co sie u was dzieje.Buzka

Do góry