reklama
toliveistodie
Fanka BB :)
My nie zrezygnowaliśmy z dużego łóżka - przenieśliśmy je do pokoju dziennego. Teraz pokój dzienny jest naszą sypialnią a nasza sypialnia będzie pokojem dla dzieci
W warszawie pogoda też beznadziejna - co chwila kładę się do łóżka bo szybko bijące serce nie pozwala mi się na niczym skupić ( a powinnam się uczyć do egz magisterskiego). Oby do jutra
W warszawie pogoda też beznadziejna - co chwila kładę się do łóżka bo szybko bijące serce nie pozwala mi się na niczym skupić ( a powinnam się uczyć do egz magisterskiego). Oby do jutra
Yummy_mummy_82
spoko loko, jak to mawia moja Hanula do 4-5 miesiaca ponoc styknie jedno, my tez na poczatek kupujemy jedno ach Ci faceci, zawsze to samo- u mnie jest idento zawsze wylacza sie w polowie komunikatu, a pozniej zawsze zdziwienie- " przeciez nic nie mowilas " wzielam sie na sposob- zapisuje na kartce- myslisz, ze to cos zmienilo? a gdzie tam
My nie zrezygnowaliśmy z dużego łóżka - przenieśliśmy je do pokoju dziennego. Teraz pokój dzienny jest naszą sypialnią a nasza sypialnia będzie pokojem dla dzieci
My ciągle się łudzimy, ze salon pozostanie salonem hahahahaha. Co do szybko bijącego serca to wczoraj jak zwiększyłam fenoterol myślałam, ze umrę.....serce biło jak szalone i do tego drzenie rąk.....masakra.
Yummy mój to kiedyś ciągle mnie pytał o zdanie, bo nie umiał sam podejmować decyzji. Teraz w mojej ciąży leżanej to się taki samodzielny skubaniec zrobił, że hoho. Muszę go pilnować i kontrolować....normalnie mam męża Zośka-Samośka ;-)
Albo mi go kosmici podmienili:-)
Albo mi go kosmici podmienili:-)
toliveistodie
U nas nie ma szans - już mój mąż urządza sobie przy łóżku "kącik multimedialny".
Dla mnie łóżko zawsze było do spania a teraz będzie do wszystkiego - czytania, oglądania telewizji, grzebania w necie, przyjmowania gości ... ech trudno...
Dla mnie łóżko zawsze było do spania a teraz będzie do wszystkiego - czytania, oglądania telewizji, grzebania w necie, przyjmowania gości ... ech trudno...
do 3 miesiąca to może i starczy jedno łóżeczko ale do 4 to nie wiem:-) jak widzę po swoich bąkach jak rosną to jeszcze może z miesiąc razem wytrzymają w jednym łóżeczku bo jak śpią to wędrują i potem się budzą praktycznie jedno na drugim a każde śpi po swojej stronie :-) wygląda to mniej więcej tak jak na zdjęciu :-)
agucha1986
Tossa no to faktycznie już niedługo pośpią razem heheheh
Yummy_mummy_82
hehhe ale bomba ale ja myslalam, zeby klasc je obok siebie chyba, ze juz zaczynaja sie kulac ?
reklama
obok siebie spały do poniedziałku, wtedy spały w poprzek łóżeczka ale jak są wzdłuż położone i mają pod głową poduszkę klin to są właśnie takie wędrówki jak na zdjęciu :-) jakbym je położyła wzdłuż obok siebie to nie zdałoby egzaminu bo mała lubi się rozwalać na całości ;-)
Podziel się: