reklama
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny!
Ja wlasnie wrocilam z miasta - jestem wykonczona Dzis wstalam o 7, koszmar Krew oddana, jutro najprawdopodbniej wyniki; akt notarialny podpisany; bony swiateczne odebrane
Wszystko mnie boli, teraz do konca dnia fajrant A jutro wizyta...
Troche sobie pozwalam ostatnio, mam nadzieje ze szyjka trzyma...
Volka przeslodkie szkraby
youssta kurujcie sie dziewczyny najwazniejsze zebyscie na swieta jakos mogly funkcjonowac, buziaki
Agatka co dzisiaj gotujesz:-)?
Ja wlasnie wrocilam z miasta - jestem wykonczona Dzis wstalam o 7, koszmar Krew oddana, jutro najprawdopodbniej wyniki; akt notarialny podpisany; bony swiateczne odebrane
youssta kurujcie sie dziewczyny najwazniejsze zebyscie na swieta jakos mogly funkcjonowac, buziaki
AGATA777
Yummy_mummy_82
ja mam jeszcze karkówkę grilowaną na patelni.Ty tak nie szalej.
Mam wigilię w środę w 2-giej pracy.Kurde ale po tamtej jeszcze mnie plecy bolą.
Mam wigilię w środę w 2-giej pracy.Kurde ale po tamtej jeszcze mnie plecy bolą.
AGATA777
magda85-gdańsk
hej dziewczynki
my do lidla mamy kawałek, a biedronke widze z okna, więc dlatego u nas taki wybór
agatka skąd ty wiesz które dziecko to które? jesteśmy na podobnym etapie ciąży, a moje chłopaki co usg leża inaczej! ja nie wiem który to który
mi w pierwszej ciąży mega urosły piersi, siara była od 20 tygodnia, w mega ilościach..miałam normalnie powodzie! jak Damian sie urodził, to tez odciągałam na poczatku, ale było mega mało tego mleczka..jednak mleczarnia z dnia na dzień sie rozkręciła..karmiłam go przez 11 miesiecy. mam nadzieję, że i wam się uda. trzymam kciuki
volka super te wasze nocne marki
a jak mąż i terapia?
volka ty miałaś cesarkę? po ilu dniach pojawił sie pokarm? super jesteś dla mnie nadzieją, bo ja też bym chciała karmić cycuchem
my wstaliśmy o 6:30
dzięki, że napisałaś o badaniach ja też musze zrobić, a kompletnie o tym zapomniałam
my po wczorajszej imprezie, było fajno, ale co sie narobiliśmy to nasze..jak goście przyszli, to byłam juz megaaaaa zmeczona, ale daliśmy radę wszystko wieczorkiem posprzątalismy, więc dziś już nic nie musiałam robić
Damiano śpi, więc i jak sie chyba walne
miłego dnia
magda85-gdańsk-oj tak masz rację ,zleciało.My zakupy robimy w lidlu ale nie wszystko.Mięsko na targu kupujemy od znajomej.Ja jestem jak dziecko ,uwielbiam choinkę i jej zapach.
my do lidla mamy kawałek, a biedronke widze z okna, więc dlatego u nas taki wybór
wow śnieg u nas w gdańsku jeszcze nic nie pada mi to na reke, ale chciałabym, żeby młody miał frajde!Heloo
Znów cisza :-):-)
U mnie bez zmian, wciąż leżonko. M czuję się lepiej więc robi śniadanko :-):-). Obiadek poszykowałam wczoraj, więc dziś za wiele do roboty nie ma. Śnieg pada za oknem hurrrrrrrra, choinka pachnie od tygodnia
Miłego dnia kobitki ;-)
yousta i jak jakies postepy w sprawie?magda85_gdańsk - kilka typów mamy np. Łucja, Kinga, Adrianna, Jagoda albo Witold, Konrad, Konstantny, może dzisiaj coś ustalimy... nie jest łatwo wybrać
youstta-u mnie chłopczyk aniołek a dziewczynka z charakterem.Myślałam,że to chłopczyk ale na usg potwierdzono rozbrykaną dziewczynkę,a chłopczyk delikatniusi
agatka skąd ty wiesz które dziecko to które? jesteśmy na podobnym etapie ciąży, a moje chłopaki co usg leża inaczej! ja nie wiem który to który
monia śliczne kruszynki jaką mają teraz wagę? kiedy was wypuszczą?jak maluszki osiagną magiczne 2kilo?Cześć!
Zaglądam tu codziennie i próbuję nadrobić zaległości na forum. Czytam i czytam ale i tak nie wiem co u której z Was się dzieje. Na niczym nie mogę się skupić.
Od środy mam mega doła i ciągle wyję. Wczoraj byliśmy u chłopców (mój M wrzucił fotkę na moim FB) i zawiozłam mleczko, które udało sie odciągnąć. Niestety od piątku pokarmu z dnia na dzień mam coraz mniej. Próbuję odciągać co 3 godz. ale od wczoraj od 22 mam 30 ml:-(. Z pokarmem będę dale próbować bo może z laktacją sie poprawi.
Maluszki są cudne i już po tygodniu widać jak się zmienili. Spadli trochę na wadze ale wczoraj lekarz mówił, że już troszkę nadrobili i że świetnie sobie radzą :-)
Odezwę się i napiszę więcej jak troche dojdę do siebie. A Wy kochane leżcie i odpoczywajcie, zeby Wasze Maleństwa jak najdłużej siedziały w brzuszkach *
Zobacz załącznik 417547Zobacz załącznik 417548
mi w pierwszej ciąży mega urosły piersi, siara była od 20 tygodnia, w mega ilościach..miałam normalnie powodzie! jak Damian sie urodził, to tez odciągałam na poczatku, ale było mega mało tego mleczka..jednak mleczarnia z dnia na dzień sie rozkręciła..karmiłam go przez 11 miesiecy. mam nadzieję, że i wam się uda. trzymam kciuki
To i ja się pochwalę moimi pociechami .
Jesteśmy jak aniołki, tylko czasami w nocy lubimy poszaleć, ale rodzice i tak nas kochają do szaleństwa!
[IMG=http://img197.imageshack.us/img197/634/dsc00154xfk.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
volka super te wasze nocne marki
a jak mąż i terapia?
Walawenderki- wydaje mi się, że narazie wszystko idzie dobrze! Chłopaki jedzą tylko mojego cyca. Staram się przystawiać ich co 3 godzinki i w dzień i w nocy żeby się dobrze najadły, bo ciągną przeważnie po 15 minut. We wtorek chyba idziemy na kontrolę wagi. Mam nadzieję, że przytyły ładnie
volka ty miałaś cesarkę? po ilu dniach pojawił sie pokarm? super jesteś dla mnie nadzieją, bo ja też bym chciała karmić cycuchem
zdrówka dla Majkimi się Majka pochorowała.. w nocy miała gorączkę i zaczyna kaszleć. Dałam jej jakies syropki i jak tak dalej będzie to jutro lekarz. Ja jakoś się wygrzebałam z tego przeziębienia, ale chyba coś na ustach zaczyna mi się robić..
U mnie zaczynają sie pytania w stylu "Jeszcze nie urodziłaś", to "kiedy rodzisz" itp. A co ja kurna, wróżka jestem??
Czesc dziewczyny!
my wstaliśmy o 6:30
dzięki, że napisałaś o badaniach ja też musze zrobić, a kompletnie o tym zapomniałam
ehh to juz jest chamstwo.. :/a ja z wigilii pracowniczej zostałam pominięta - wiem tylko że jest dzisiaj - przypadkiem się dowiedziałam...
my po wczorajszej imprezie, było fajno, ale co sie narobiliśmy to nasze..jak goście przyszli, to byłam juz megaaaaa zmeczona, ale daliśmy radę wszystko wieczorkiem posprzątalismy, więc dziś już nic nie musiałam robić
Damiano śpi, więc i jak sie chyba walne
miłego dnia
magda85- ja po cc usiadłam na drugi dzień i pracowałam laktatorem - jak byłam w szpitalu to coś tam ściągalam ale to było wielkie nic, dopiero jak w dzień przyjścia do domu (po 4 dobie po cc) usiadłam i zaczęłam ściągać to udało mi się ściągnąć 30ml...siarę miałam chyba ze 4 dni, potem pojawiło się mleko właściwe
pokarm ściągałam co 3 godziny - nawet w nocy, piłam herbatkę na laktację...
w szpitalu jedna dziewczyna mi powiedziała że najlepszy laktator to mąż - nie wierzylam - ale skorzystałam z pomocy męża i powiem wam że trochę pomogło :-)
--------
co do mojej wigilii w pracy - cóż...kolejny argument do tego że po macierzyńskim składam wypowiedzenie i zostaję na bezrobociu ...trudno, wolę żyć skromniej niż nerwowo się wykończyć w tej pracy
pokarm ściągałam co 3 godziny - nawet w nocy, piłam herbatkę na laktację...
w szpitalu jedna dziewczyna mi powiedziała że najlepszy laktator to mąż - nie wierzylam - ale skorzystałam z pomocy męża i powiem wam że trochę pomogło :-)
--------
co do mojej wigilii w pracy - cóż...kolejny argument do tego że po macierzyńskim składam wypowiedzenie i zostaję na bezrobociu ...trudno, wolę żyć skromniej niż nerwowo się wykończyć w tej pracy
AGATA777
magda85-gdańsk
-u mnie na każdej wizycie dziewczynka z prawej strony a chłopczyk z lewej.Czuję to,jak dziewczynka mocniej kopie.
Yummy_mummy_82
Agatka pychotka, chyba musze pomyclec o grillu- 2 tyg. w sanatorium u rodzicow i prawie 3 kg na plusie
Magda 85 Gdansk- u mnie tez zawsze ten sam scenariusz: mlody pod serduszkiem a Zuza po prawej, chyba nie moge sie tak zupelnie pzemieszczac- a lozysko, pepowina itd... hmmm nie wiem... A jaka Ty masz ciaze? Ja dwukosmowkowa dwuowodniowa.:
Monia jak tam zyja Twoje malenstwa? Ssaja cycusia? Ile waza? Pozdrowionka!
Walewanderki juz 32 tc, gratulejszyns
Magda 85 Gdansk- u mnie tez zawsze ten sam scenariusz: mlody pod serduszkiem a Zuza po prawej, chyba nie moge sie tak zupelnie pzemieszczac- a lozysko, pepowina itd... hmmm nie wiem... A jaka Ty masz ciaze? Ja dwukosmowkowa dwuowodniowa.:
Monia jak tam zyja Twoje malenstwa? Ssaja cycusia? Ile waza? Pozdrowionka!
Walewanderki juz 32 tc, gratulejszyns
reklama
walawenderki
Witajcie kochane babeczki
Yummy mummy - rzeczywiście, 32 lata / 32 tydzień to musi być znak . Ja mam jutro kolejny scan boję się jak cholera, ale jakoś z drugiej strony mam dobre przeczucie. Oby się sprawdziło. :
Magda85 - tym śniegiem to się długo nie nacieszyłam, zaraz stopniał a i dziś cały dzień pada deszcz
Youstta - przekruj ząbek czosnku i przykładaj na to "coś" na wardze. jeśli nawet jest to opryszczka, to nic Ci ani dzidziom nie grozi. Tylko opryszczki na narządach stanowią zagrożenie. Dużo zdrowia dla Was dziewczyny
Agatka - ty to się zrobiłaś rozrywkowa ostatnio . Imprezuj za nas
Ja odmówiłam uczestnictwa w Christmas party, jakoś nie czuję klimatu. Podobnie jak Tossa nie mam zamiaru wrócić po macierzyńskim. Jak coś to może poszukam czegoś na pół etatu, żeby mieć jakiś kontakt z ludźmi, ale czas pokarze.
Yummy mummy - rzeczywiście, 32 lata / 32 tydzień to musi być znak . Ja mam jutro kolejny scan boję się jak cholera, ale jakoś z drugiej strony mam dobre przeczucie. Oby się sprawdziło. :
Magda85 - tym śniegiem to się długo nie nacieszyłam, zaraz stopniał a i dziś cały dzień pada deszcz
Youstta - przekruj ząbek czosnku i przykładaj na to "coś" na wardze. jeśli nawet jest to opryszczka, to nic Ci ani dzidziom nie grozi. Tylko opryszczki na narządach stanowią zagrożenie. Dużo zdrowia dla Was dziewczyny
Agatka - ty to się zrobiłaś rozrywkowa ostatnio . Imprezuj za nas
Ja odmówiłam uczestnictwa w Christmas party, jakoś nie czuję klimatu. Podobnie jak Tossa nie mam zamiaru wrócić po macierzyńskim. Jak coś to może poszukam czegoś na pół etatu, żeby mieć jakiś kontakt z ludźmi, ale czas pokarze.
Podziel się: