reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny na wątku kupię,sprzedam zamieściłam kilka rzeczy w sam raz dla przyszłych mam bliźniaków:).

Podczytuję Was czasem( jak dzieci dają chwilke wytchnienia mamusi:) ),gratuluję śweżo rozpakowanym mamusiom,dużo zdrówka dla maluszków,a tym które jeszcze czekają na wieeeeelkie spotkanie zyczę spokoju i siły by jak najdłuzej nosić maleństwa w brzuszkach:) i planowo urodzić:):-D

reklama
dziewczyny ja po usg i ktg.
dzieci ważą po 2500 i 2600kg.
Na ktg wyszły skurcze, ale nie tak żeby panikować. Mam brać fenoterol i leżeć. Za tydzień znowu wizyta.

Ostatnia edycja:
youstta
user-online.png
oszczędzaj się kochana.
Tu wstawiam mój dzisiejszy melonik.img2067s.jpg

Agatka cudny ten Twoj melonik:tak: Niech rosnie w sile:-)

Yousstta waga rewelacja! Widac, ze dzidziusiom jest dobrze u mamusi w piekarniczku;-) Niech wiec tam beda jak najdluzej:tak: Trzymaj sie, lez na boczku- nie na wznak, bo wtedy nasilaja sie te skurcze. Powodzenia mala!!
kla00dia
user-offline.png
ale zostaly Ci juz same egzaminy, nie musisz siedziec na wykladach? Duzo ich masz? Nie przemeczaj tam sie za bardzo ;-)

Sluchajcie dziewczyny mam super wiesci !!! Moja szyjka sie wydluzyla:happy::happy::happy: Prawie o 0,5 cm :szok: i ma teraz 28-29 mm jejejejejeje Ale moj lekarz od razu dodal, ze to nie znaczy, ze mam normalnie funkcjonowac, tylko caly czas odpoczywac i nie szalec:-) hehe juz mnie troche zna:-D

Zastanawialam sie, co sie stalo, ze slabiej czuje ruchy dzidziusiow- zagadka rozwiazana- mlody przekrecil sie tez miednicowo. Oba dzidzisiusie wypiely sie dupskiem na swiat :-D

Rosna ladnie- Zula ma 900 g, a Pawelek 760. Ufff, ale sie uspokoilam:happy:

yOUSSTA,to juz naprawde ostatnia prosta, w zasadzie w aga dzieci jest bardzo optymistyczna wiec juz sie nie ma co stresowac. jak na moj gust rozpakujesz sie kolo 17stego ja ide wtedy na impreze:tak::tak::tak:wiec bede pila tylko za Wasze:tak: zdrowko hihihihihihi

dopiero wróciliśmy…padam ze zmęczenia ale warto było – maluchy maja już odstawione antybiotyki, coraz więcej jedzą, coraz mniej mają zalegań i ….szymka przewieźli do pokoju gdzie jest zuzia ….kangurowałam dziś zuzkę, podałam jej nawet cyca – parę razy zassała i wypluła więc dokarmiłam ją butelką i pięknie wciągnęła wszystko

Mój mąż pojechał z Mają na rynek na jarmark bożonarodzeniowy, dzisiaj też odpalają oświetlenie świąteczne i co chwile przesyła mi zdjęcia przez tel., dobrze się bawią :-) A ja przez to że siedzę w domu i nie wystawiam nosa na dwór oprócz wizyt u lekarza to w ogóle nie czuję klimatu świąt :baffled: No dobra.. może trochę, bo mąż przyniósł paczkę mikołajową z pracy i właśnie pożarłam z niej kinder bueno, a zaraz wezmę się za Delicje :-)

Tossa
- jak dalej tak będzie dobrze szło to Święta spędzicie razem.Super wieści :))

karola79 - ja też wróżę że rozpakuję się gdzieś pomiędzy 15-25 grudnia, dłużej chyba nie dam rady, bo brzuch sięgałby mi do kolan chyba. :-D Kto wie czy Ty nie będziesz na imprezie a ja na porodówce :happy:

yoummy_mummy - no właśnie, odpoczywaj jak Ci każą, póżniej jak urodzisz to aakich luksusów mieć nie będziesz. Wagi dzieci super!

Agata777 - zgrabniutki brzuszek. Dzięki za inf. od Pauli, mam nadzieję że synek szybo dołączy do brata.

kl00dia - n raźniej, gdyby nie to forum to też myslałabym że coś ze mn nie tak, a tu wszystkie jak połamane jesteśmy ;-)Ja zdawałam dwa b. trudne egzaminy w październiku, ustny i pisemny, byłam w 28tc.

volka - ale lipa z tą pracodawcą.:wściekła/y: Udało Wam się dogadać jakoś?

walawanderki - Ty chyba po mnie jesteś w kolejce. :-)

A właśnie.. wiadomo co u ewaw1?

reklama
Dziewczynki czy któraś z Was używa pasa ciążowego ortopedycznego?Mi poleciła moja p.dr.,ciekawa jestem czy plecy są odciążone.Mam zalecony ze względu na przepukliny na kręgosłupie.
Tossa
user-offline.png
-oby tak dalej:-)
youstta
user-online.png
-kurcze też bym słodycza wsunęła:-)

Do góry