moira fajnie, że powstanie nowy - uporządkowany wątek, podaję swoje "namiary": tp. wg OM 25.03.2010r, dwie dziewuszki: Angelika i Marika
yennefer dobre wieści widzę z wizyty przyniosłaś
Ja też musiałam powtarzać test na 75 g glukozy, bopo 50g wyszło granicznie i na szczęście wszystko okej, czego i Tobie życzę. Swoją drogą mamy tyle samo na wadze
madzia842 ja słyszałam, że aby Dzieci rosły szybciej to trzeba dużo leżeć, jak najwięcej oraz jeść sporo jaj, nawet i do 5 -6 tygodniowo, nie stosowałam, ale jajka zdrowe (poza tym cholesterolem), więc może warto spróbować? A brzusio fajowy, zazdroszczę schowanego pępka, mój już na wierzchu,
iws ija ledwo zapinam się w kurtkę swojego M :-), bo w swoją dawno nie mieszczę domku dla dzieci
ivi80 To CRP świadczy o stanie zapalnym, choćby zęba, myślę, że nie powinnaś się martwić tym, bo przecież norma to tylko norma, jakaś być musi a Twój wynik nieznacznie poza nią wychodzi. Co do leukocytów mi dr mówił, że do 20 w przypadku kobiet ciężarnych nie podejmuje się działań....No ale wtorek już niedaleko, lepiej to zawsze skonsultować z własnym dr.
gosia_bonus_gratis - fajny masz nick/login
fajnie, że u Ciebie parka, doświadczysz bycia mamą córci jak i synka
pauli1983 hahaha, tak ja też często pocieszam się, że ktoś ma gorzej ode mnie, zawsze mogłabym być na jego miejscu, a nie jestem, więc tylko się cieszyć :-) Fajnie, że moja "beznadziejna"
sytuacja uświadomiła Ci, że marudzisz a wcale tak źle nie jest....
kama@ no ładnego terminu porodu doczekałaś
Napisz jak peirwsze dni z Maluchami mijają
A u nas kolejny dzień zaliczony na łóżku
miałam dosyć tych twardnień macicy, bo złe rzeczy się wydarzyły w mojej rodzinie i nie umiem się nie denerwować. Zasnęłam o 5 nad ranem
widzę, że MUSZĘ świadomie relaksować się, uspokajać, bo nerwy niewskazane, a tu dopiero 26 tc....no ale jutro zaczniemy już 27