reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Agata ja biore luteine dopochwowo od początku 4xdziennie, nie miałam zadnych problemów grzybkowych.Róznica miedzy duphastonem a luteiną jest taka, ze luteina nie obciaza wątroby.

yogusta smaruj brzuszek oliwką dla dzieci pare razy dziennie.A masz rozstępy??

reklama
Agata ja biore luteine dopochwowo od początku 4xdziennie, nie miałam zadnych problemów grzybkowych.Róznica miedzy duphastonem a luteiną jest taka, ze luteina nie obciaza wątroby.

Lekarze utrzymuja jednak, ze roznic jest wiecej...

Dla mnie uplawy po luteinie dopochwowej byly nie do przejscia, draznilo mnie to masakrycznie, wiec stwierdzilam, ze jestem sklonnaodzalowac to 120 zl miesiecznie przez te dwa czy trzy miesiace i zapewnic sobie i dzidzi najwyzszy komfort zywota:-) ot co:-)

ja tylko magnez i doraźnie no spę biorę.

karola79 - ja teraz to marzę żeby takie dwa rozkoszne bobasy już leżały obok mnie w kołysce i żeby rozkosznie dawały matce popalić :-D a pewnie jak się urodzą to będę wspominała jakim zajebistym okresem była ciąża :-D

ewaw1 - no ja w zasięgu wzroku mego rozstępa na brzuchu nie znalazłam, więc mąż ocenił i dostrzegł że poniżej pępka jakieś dwa się pojawiły, bardzo możliwe bo w tym miejscu mnie piecze. Retyyyy... mam nadzieję że nie będę wyglądać jak spiderman.. Spróbuję z tą oliwką.

Ciągle nie mam natchnienia żeby spakowac tą torbę do szpitala. Oby jak najpóźniej byla potrzebna. Będzie spontan jak coś :baffled:

Nam trochę się komplikuje.. mąż wraca wykończony z pracy, nie wiem jak długo pociągnie. Przez tyle lat było super a teraz jak bliźniaki w drodze to jest jak jest. No ale najważniejsze aby bliźniaki się zdrowe urodziły, resztę przeciwności pokonamy :tak:

Objadam się chałwą:-)youstta
user-online.png
-będzie dobrze:-)

Agata777 - rozumiem że Ciebie zgaga jeszcze nie dopadła? :-) Mi chyba by przełyk wypaliło nad ranem jakbym skusiła się o tej porze na chałwę, którą swoją drogą uwielbiam. Zwłaszcza waniliową mlask mlask..

reklama
no po chałwie to na pewno dostały dawkę energii. Zobaczysz później jak fajnie żebra i pęcherz potrafią obkładać kopniakami :-D

Palinka - a jak u Ciebie brzuch? boli?

Do góry