reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Palinka24 temperature miałąm niedużą bo zaledwie 37,2 ale czułąm się jakbym miała z 40 stopni. Czuję się już troche lepiej niż rano więc chyba pora wziąć się za jakieś małe porządki i gotowanie obiadku a jeszcze dziś od 15 zajęcia na uczelni.

magda85-gdańsk
user-online.png
-trzymam kciuki i czekamy na relację:-)
sylwina87
user-offline.png
-stan podgorączkowy jest gorszy niż temperatura.

Gratulację MamaMaćka :)
Heej :)
Internet już działa normalnie,więc będę częściej pisać ;))

Dziewczyny odkąd wróciłam od okulistki i ryczę :( Moja wada wzroku może się powiększać,ale nie musi dostałam „ receptę ” na nowe okulary …jednak –3,5 to jest sporo jak było –1,5. A soczewki już kupiłam,więc nie jestem jak na razie ślepa.

Czuję dobrze maleńkie,więc się cieszę ;)) A co u was mówcie szybko, bo zaniedbałam forum :p
A! i najważniejsze macie pozdrowienia od mojego męża :p

hej dziewczyny mam pytanie czy miałyście już kontakt z położną w ciąży chodzi mi o nowe standardy i to że można już przed porodem z położną się kontaktować, 3 czy 4 wizyty nfz opłaca
dla mnie jako debiutującej mamy to szczególnie by się przydało ale tak się zbieram aby położną środ. poszukać... ma to w ogóle już zastosowanie w praktyce?

reklama
ja u swojej srodowiskowej byłam przed porodem tak zapytac co i jak, mogłam sie z nia umowic na jej przyjscie zaraz po wyjsciu ze szpitala to np pomoglaby wykapac ten pierwszy raz, jakies rady o pielegnacji itp, dostalismy sporo probek roznych.... ogolnie gdy ktos jest "zielony" co do dzieci to czasem warto nawiazac kontakt z taka srodowiskową, tym bardziej ze to za darmo.

Do góry