reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
agagr3 - witaj w naszym gronie :))) a jak się czujesz? mdłości się pojawiły?

Tossa - Twój brzuszek to taka piłeczka. Dzieci nie kopią Cię w żebra? :-)

Agata777 - współczuję tej bezsenności.. mam nadzieję że masz możliwość odespać w dzień

MoniaN - i jak po wizycie?

karola79 - Twoje bliźniaki mają już 2 tyg, a ja mam wrażenie że dopiero na porodówkę pojechałaś :-D

Palinka24 - tak tak.. prezenty. W sumie to w grudniu nie będzie czasu żeby uszczęśliwiać innych.

fantazjowa - a Ty do pracy wracasz jeszcze?

Domi - Ty to już jedną nogą już na porodówce. Ale fajnie, chociaż pewnie stres jakiś jest przed nieznanym. W końcu dwójka dzieci to nie jedno..

Ja w tym tygodniu zostanę zalana przesyłkami z wyprawką, nawet nie chce mi się wychodzić z domu żeby coś kupić, ale chyba będę musiała, bo wstrętny listonosz zostawił mi w piątek awiza pomimo że byłam w domu.

Dziewczyny a nie wiecie może co robi ZUS jak się lekarz pomyli w numerze NIP pracodawcy ? (1cyferka). Zwraca do poprawienia? Ja wczoraj uświadomiłam sobie że ostatnią wypłatę dostałam od pracodawcy za sierpień i ZUS chyba zapomniał o mnie, jedno L4 sprawdziłam że jest z błędnym nr. NIP,reszta ok. Mam nadzieję że nie będę musiała czekać do nowego roku zanim dostane jakąkolwiek kasę, bo wpadłam w wir zakupów :baffled:

Ostatnia edycja:
Karola dziękuję:),narazie to tak żyję od badania do badania-teraz czekam na bicia serduszek i dokładne usg,po pierwszej ciąży mam już tak brzydki brzuch że jest mi wszystko jedno-ważne żeby zdrowo rosły te pchełki

Witam zastanawiam się czy mogę dołączyć do Waszego grona;-) Co prawda w ciąży już nie jestem ale mamą 3 letnich bliźniaków. Może będę mogła służyć radą? Pozdrawiam wszystkie nierozpakowane mamuśki i życzę wytrwałości wszystkim :-)

Youstta wogóle jeszcze mdłości brak,narazie tylko biust boli

aa to u mnie też na początku to byłe jedyny objaw, no może brzuch był jakiś taki wzdęty, później pojawił się ból brzucha, a później mdłości. Ale życzę Ci aby Ciebie ta ciąła łagodnie potraktowała, bo my tu narzekamy na dolegliwości jak strare, zgredziałe emerytki :-D Faktem jest że ciąża bliźniacza to zupełnie inna bajka niż pojedyńcza, więc fajnie że do nas dołączyłaś bo wiemy jak to jest..

a ciekawe co u magicworld..

Cześć :-)
witam nowe mamusie :-) jest nas coraz więcej- bliźniaki atakują !!!! hihihi
u mnie dziś wszystko w normie żadnych nowych dolegliwości ..zrobiłam sobie włoski i mały make up....i się nie poznaję w lustrze..ostatnio jakoś tak się zaniedbałam no ale jest teraz ok:-)

Agatko- oj te bezsenne nocki...mogą doprowadzić do szału :wściekła/y:
Monia- ja ostatnio podczas golenia miałam przykry wypadek i teraz tylko w asyście męża ..:-(
Tossa- oj kochana, jeszcze trochę i my też zrzucimy nasze ładunki :-)
Domi- Mamuśka Ty już jesteś prawie rozpakowana :-) ja nie wyobrażam sobie jak będę po 35 tygodniu pewnie zamieszkam wtedy w aucie albo rozbiję namiot pod szpitalem :-D
Ewuś - halo,halo co tam u Ciebie :-)

reklama
Do góry