reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

MoniaN.
user-offline.png
udanej wizyty.
Pospałam ,ale o 6 obudziłam syna do szkoły i poszłam spać bo głowa mnie bolała.Wstałam dopiero teraz i nic mi się nie chce.

reklama
dziewczyny,ja tak nieśmiało do Was uderzam, ponieważ inne konkursowiczki wspierają się glosami swoich "wątkowiczek" to i ja chciałabym Was poprosić o głosik w konkursie na hasło reklamowe tutaj, a moje hasło jest ostatnie na liście:)
z góry dziekuje

Hej dziewczyny :/
Również tego nie rozumiem a najlepsze jest to,że upier.olił mnie na mojej posesji,bo sobie " podkopał " pod płotem :/ A sprawa została już zgłoszona,bo ja tego tak nie zostawię, mam świadków,że był na mojej posesji,bo była wtedy u mnie koleżanka i widziała. Pies jest poddany kwarantannie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Facet dostał grzywnę, za porozumieniem ma mi zapłacić za szkody.
Nawet nie chcę myśleć co to by było gdyby Kacperka ugryzł :(((
Tak, tak jak przez lata miałam szczęście to w ciaży obróciło się to w drugą stronę.
Dzisiaj na kolejne zastrzyki idę na 15 a są cholernie bolesne,że na tylnej części ciała ledwo siadam i przy okazji dowiem się czego przyczyną jest krwawienie z nosa i cholerny ból głowy.

MamaMacka ciesz się,że tyle ważą! Mój Kacper w chwili urodzin ważył 4560 a gdy wychodziliśmy,że szpitala ważył mniej niż 4100. Trzymaj się!

Agatko- mi się zgadza płeć :-D
Fantazjowa- kurcze współczuje akcji z tym psem...:-(
Tossa- Aga ma rację skontaktuj się z lekarzem jeśli bóle Cię mocno niepokoją! ja też mam dziś apetyt moocny....zjadłam kiść winogron,potem dwa banany,jabłko,pączka...i to wszystko praktycznie naraz a wcześniej...całą czekoladę :-D hehehe

ja trochę pospałam ale lipa bo śniło mi się że ktoś do drzwi dzwoni lecę jak głupia a tu nikogo nie było a potem już nie mogłam zasnąć..lecę przygotować placuszki z jabłuszkiem :-D

Miki mi na mdłości pomagała herbata z kawałkiem imbiru, spróbuj..

Monia hehe mała strojnisia, kurcze ja nie moze zrozumieć czemu te wasze tesciowe takie jędzowate i nie skore do pomocy :angry:.Kciuki za wizyte daj znać po!!

Paulinka rzuc miotłe w kąt i leż cały dzień..ja tez mam problemy z serduchem wali jak szalone.A dzis jeszcze brzuch mi twardnieje non stop, mysle dlatego, ze sie z M pożarłam troche.

Tossa nospa i lezenie..ja mam tyle typów bólu brzucha, ze ksiązke mogłabym napisać o tym..o losie!!

Agatka mi sie chyba nie do konca zgadza z ta tabelką..a jak dziewczyny mają parkę to co na to tabelka hihi?

reklama
ewaw moja wczoraj się obruszyła że mój mąż od poniedziałku nie dzwonił do niej ani nie wszedł...jego mało szlag nie trafił i powiedział jej kilka ciepłych słów :-)
dziś miała wejść przed 14 po psa żeby z nim wyjść na spacer i jeszcze jej nie ma bo się nie może w markecie z zakupami wyrobić ...

leżę plackiem i nic nie robię poza siku i jedzeniem :-)

Do góry