reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
fantazjowa
user-offline.png
wracaj szybko do zdrowia.

Hejka dziewczyny dawno się nie odzywałam u mnie narazie poranne mdłości i wieczorne zaczynają się nasilać i nie wiem co moge z mnimi zrobić możecie coś doradzić pozdrawaim :-)

no waga piekna piekna :) tylko jak przetrzymaja jeszcze tydzien tak jak strasza to pewnie z 3,4 beda mialy jak nic :(( a tego to ja sie szczerze boje bo juz w tej chwili strasznie boli i strasznie sie czuje :(((((

mamaMacka - niech mają, im więcej ważą tym lepiej prawda ? ;-) poza tym nawet jak się urodzą z wagą 3400g to jak będą Was wypuszczać ze szpitala to będą miały coś ok 3200g :-) a przynajmniej nie będą takie kruszynki :-) także kolejna dzielna babo trzymaj się cieplutko !!!! :-)

cześć Kobietki :-)
Mamamacka no waga maluszków niesamowita, jeszcze kilka dni, urodzisz i zapomnisz o bólu i strachu. Trzymaj się :-)

Fantazjowa co za d***il nie szczepi psa??!! Bidulko same nieszczeęścia na Ciebie spadają.

Miki mi na mdłości nic nie pomagało. Bądź dzielna to minie wkrótce. A poza mdłościami jak się czujesz? Wiesz już jaka to ciąża; jedno czy dwu kosmówkowa (nie pamiętam czy nam o tym pisałaś) ? Niestety zwykle takie są uroki ciąży ale jak urodzisz to jeden uśmiech dziecka wszystko wynagrodzi :-)

Ja całą noc tłukłam się po łóżku, od kilku dni wogule nie mogę się ułożyć. Mój M ostatnie 3 noce spędził w pracy i jak wczoraj wieczorem zobaczył mój brzuchol to wytrzeszczu oczu dostał ;-) i stwierdził, że chyba trojaczki zrobił :-D

Zmykam bo na 10.30 do gin jadę i już widzę, ze ciężko będzie moją gwiazdę wyszykować, bo wywaliła wszystkie bluzki z szafki i marudzi, że nie może znaleźć tej z Hello Kitty. Do teściowej nie mogę jej podrzucić, bo .....ciasto robi na imieniny :angry: Tak kocha swoją jedyną wnuczkę :-(

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki,

u mnie nocka przespana z przerwami na sik :-) dziś w ogóle nie mam siły..chciałam zamieść w kuchni i dałam sobie spokój..bo dwa ruchy szczotką i serce zaczęło mi walić jak szalone...i dziś to chyba koniec mojej aktywności ...
Czuję że mój brzuch osiąga giga...

Monia- czekam na relację z ,,widzenia z chłopcami'' :-)
Agatko- to sobie pospałaś :-)

reklama
Do góry