reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

No to dziękuję za odpowiedzi ;)
A mi jak nocka zleci...był mąż z synkiem, potem była teściowa z teściem, potem siostra ze szwagrem i potem obchód...a mi się od cholery spać nie chce...założyłam słuchawki na uszy, włączyłam yt i słucham.

reklama
Wstałam już,nocka może być.
youstta
user-offline.png
ucz się kochana,ucz.
Miłego dnia Wszystkim:-)

Hej :D
Ja tam spałam tylko 1,5 h :D
Jestem taka zadowolona nawet nie wiem z czego.
I mogę się pochwalić,że poczułam pierwsze, delikatne ruchy !!!!!!
Normalnie zaraz pójdę sobie do koleżanki,którą poznałam na korytarzu :D
Znajomi przed chwilą byli,ale już poszli a ja tymczasem czekam na mężusia,który będzie ok.14 z obiadkiem i synkiem.
Mój mąż w taką zje.ną pogodę poszedł biegać po lesie gdyż uznał,że dawno nie biegał a nie chcę się zapuścić :D

Witajcie :)
Dołączam się do przyszłych mam bliźniaków. O niespodziance dowiedziałam się w 9 tyg. (i od tego czasu było leżenie - cudowne krwiaki ehhh) - dziś jest prawie 15 tydz, a dzieciaki rosną jak najęte :)
Fajnie, że zostało utworzone takie forum - zawsze to raźniej przy takim podwójnym szczęściu :)

KKarola witamy i gratulacje wielkie!!Ja też walczyłam z paskudnymi krwiakami, ale wszystko dobrze sie skończyło ,a Ty juz sie ich pozbyłaś?Napisz cos wiecej o sobie :-).Bliźniaki to naturalsik?Masz juz dzieci czy to pierwsze?

Fantazjowa super, ze poczułas pierwsze ruchy, pewne dlatego tak szybko, ze to druga ciąża.

yoggusta jak tam nauka idzie :baffled:??

Ja po wczorajszej wizycie u gina,dziewczyny ok.1500 i 1700, szyjka na "pół palca", takze lezenia plackiem ciąg dalszy i kazdy tydzien na wage złota.Miałam pakowac torbe do szpitala, ale jakos lipnie sie czuje.

KKarola - gratuluję:) a jak samopoczucie i mdlości? a ciąża jest dwukosmówkowa? Napisz jeszcze jak zareagowałaś, bo my tu w więkości w szoku jesteśmy do dzisiaj :)))

fantazjowa - super że czujesz dzieciaki, ja w 17 tyg. poczułam...

ewaw1
- no to lipa z tym leżeniem.. Ale dziewczyny chyba duże jak na ten tydzień? jeszcze 5 tygodni u Ciebie..

ja jutro mam wizytę o 16.45, o 19 mam egzamin. Niby staram się nie stresować, ale nerwy są.. Jestem ciekawa co mi lekarz powie.. dobrze że ta wizyta jest jutro, bo chyba na IP bym pojechała. Od kilku dni mam takie dziwne bóle brzucha na dole, mam wrażenie że ktoś mi lod do brzucha na dół włożył.. Poza tym czuję że jedno dziecko jest baardzo nisko... Oby tylko moja szyjka trzymała..

W nocy też mało spałam.. Majka o 3 w nocy mnie obudziła że ją "policzki parzą" i okazało się że ma 40,5 st. gorączki. :szok: Dałam jej Nurofen a po 2 h czopek z paracetamolu i już jest ok.. Nie wiem co to bylo, ale od rana mało jadła i po południu spała prawie 4h więc widać było że jest osłabiona. Teraz biega jakby nigdy nic.. dzieci są niesamowite :-) Mam nadzieję że nic się z tego "nie rozwinie".

Dobrego dnia Wam życzę..
ja wracam do wiadomo czego :happy2:

reklama
Do góry