reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

dziewczyny kupony na pampersy , które obowiązują od 01 października 2011 r. do dnia 31 grudnia 2011
Każdy Uczestnik ma możliwośd pobrania tylko jednego kuponu rabatowego dla każdego z
rozmiarów pieluszek określonych w §4 ust. 3 niniejszego Regulaminu.
Jeden kupon rabatowy uprawnia do zakupu jednej paczki pieluszek Pampers Premium Care.
Kupon rabatowy można wykorzystad tylko i wyłącznie w hipermarketach Carrefour.

Informacje o Instytucie Pampers dostpne na stronie Pampers.pl

reklama
Agata77 - brzuszek masz już niczego sobie jak na ten tydzień.. :))

MoniaN - to Twoje bliźniaki będą identyczne :) super że wszystko w porządku. Jeśli chodzi o wagę, to chyba jest ok.. Moje dzieciaki w 19t4d ważyły 321g i 381g.

MoniaN - to Twoje bliźniaki będą identyczne :) super że wszystko w porządku. Jeśli chodzi o wagę, to chyba jest ok.. Moje dzieciaki w 19t4d ważyły 321g i 381g.

Youstta nie wiadomo czy będą identyczne chociaż prawdopodobieństwo jest wieksze bo są tej samej płci. No to Twoje maluszki większe od moich ale gin powiedział, że waga super tylko trzeba kontrolować różnice wagowe i ilości płynu w owodniach, bo u nas jest ryzyko przetaczania między dziećmi, bo maja wspólne łozysko.

Agatko super, będzie dobrze. A wybrałas juz kolory na podszycie ;-)

Karola a co Ty się na nas obraziłaś??? Gdzie się podziewasz??

Napiszę Wam jeszcze moim brzuchu. Ostatnio często robił się twardy i zazwyczaj kiedy maluchy się wierciły. Dziś to samo było na USG. Między jajnikami zrobił się taki twardy "rogal" no i okazało się, że to główki chłopców :-) Potwierdziło się też to, co któraś z was napisała, tzn jeden jest głębiej ułożony i dlatego troszkę delikatniej go czuję.
Po badaniu jestem oazą spokoju :-D

Ostatnia edycja:
Jestem i ja..... uffff...
Chłopaki leżą obydwaj główkowo, szyjka 41, ważą:1100 i 1300 .....ogólnie wszystko ok - i do tego bym długo nosiła dzieci i do tego żeby było SN :angry:

zagadałam do doktorka ale dziś był coś nie w humorze i ja też jakaś taka lipna no ale na koniec zaprosił mnie jeszcze listopada do siebie i powiedział że jeśli tak bardzo chce cesarkę to wypisze mi skierowanie do siebie i ,,pomyślimy'' o cesarce....

Młoda miała gorączkę jak jechałam do doktorka, teraz już lata po mieszkaniu..Pani doktor mówi żeby jeszcze poczekać niech organizm powalczy...

Na wizytę pojechała ze mną i teściem moja teściowa... nie wiem po co ona ale ok..... chciała nawet ze mną wejść...potem zapytała się czemu stanęliśmy z remontem... mówię bo wszystko kosztuje...a ona na to bo wy kupujecie za drogie farby...

ale chłopcy mają słodkie buziulki :-) myślałam że się rozpłynę chyba pierwszy raz tak mnie wzięło...

Monia - super :-) ciesze się bardzo że teraz już jesteś spokojna !!!!!! :-)

Palinka niezłe klopsiki masz w brzuszku ;-) Super waga!!! Ja nie rozumien czemu ci lekarze tak się upierają przy SN, wiem że cc to zabieg ale po co męczyć i stresować dodatkowo kobietę :confused:
Haha a z tymi farbami to ci teściowa dogadała ;-) Ło matko one zawsze są najmądrzejsze.

Moja karze nam oszczędzać, bo uważa że chcemy sprzedać dom ze względu na raty kredytu. Durna baba nie kuma, że ja mam dość jej towarzystwa od kwietnia do listopada. Mamy prawie 6000m2 działki i teściowie mają u nas tunele z pomidorami i ogórkami i dziś np. dostałam opier...ol dlaczego mój M a jej synuś nie powiadomił ich, ze ma dziś dodatkową służbę i ona biedna musi siedzieć do 18 żeby tunele zamknąć, a h....mnie to obchodzi :-p

Mamuśki gdzie wy jesteście.....takie pustki tu dzisiaj, nawet Agata tylko na chwilkę zajrzała ??!! :nerd:

hihi ...Monia to dobra Twoja teściowa... ciekawe jakimi my kiedyś będziemy teściowymi:-D ale chyba już wiemy jakimi na pewno nie będziemy ....

ja całą drogę udawałam że śpię...żeby z nią nie gadać :-) nie wiem po cholerę ona pojechała z nami...mogłaby się chociaż dorzucić do wizyty...to po drodze stwierdziła...oooo gaz 2,60 kosztuje... zdrożał :-D he he

reklama
Palinka twoje chłopy to solidne chłopaki..waga imponująca,szyja też!!Tak trzymac!!

Monia 40 min usg ulala,u mnie ostatnio w szpitalu dosłownie 5 minut było, najwazniejsze,ze nie podkradają.

Moja wizyta w szpitalu całkiem bez sensu jak myslałam..kolejna w poniedziałek z usg mam nadzieje,ze dziewczyny dogonia twoich chłopców Palinka z wagą ;-).

Do góry