reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kurcze Monia to miałaś przeboje z Mają..masakra z tymi waszymi dzieciaczkami!!Ale moge powiedziec, ze wasze pociechy śliczne są :-), no i wszystkie mamuśki takie sexi jak nie wiem co!!

Palinka trzymaj sie..

walawanderki daj no jakies zdjecia na fejsie, ja nie wchodze wcale na nk..

Agata brzunio rosnie, co zdjęcie to wiekszy, mnie dopiero wywaliło w 20tc, a tak malutka górka była

Ja dzis do szpitala kolejna bez sensu wizyta odnosnie moich zastrzyków w brzuch..w Polsce dostałam nakaz brania, a tutaj jest wielka histeria.
Kurcze ja jeszcze nie mam torby spakowanej i poczekam jeszcze..

ewaw1
user-online.png
a co bierzesz?,może fraxeparynę?

nareszcie Laura padła.... do tego wszystkiego zaczął boleć ją brzuszek...
wieczorem zaliczymy pediatrę...

No Agatko brzuszek ładniutki super...:-) ja mój wrzucę w sobotę ..
Dopiero do mnie dotarło że za dwa miesiące moi synowie będą już na świecie...będą się drzeć, mykać...o mój Boże......jak pomyślę że nagle cała trójca zacznie mi chorować mam ochotę strzelić sobie w łeb...

Muszę zagadać do lekarza o poród w jego szpitalu, skoro moja prowadząca gin ma mnie w dupi to muszę jakoś się ratować..ale powiem wam że zaraz chyba usnę ...na siedząco...

Lecę robić włoski..buziaki... odezwę po!!!

reklama
hej!!!
Ja już po wizycie u gin i USG.
USG trwało prawie 40 min., chłopaki bezwstydni wiercili sie i jajka ciągle pokazywali :-p . Jeden jest ciut większy , ważą 300 i 320. Ilość płynu w workach owodniowych jest taka sama i gin mówi, że nie ma się czym martwić.
Szyjka 35mm, więc podszywać nie trzeba. A no i chłopcy w położeniu główkowym.

I po co tyle stresu??? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry