reklama
Lalki, ide z mezusiem do sypialni ....na film, mamy rzutnik na sciane i superancko oglada sie mega fajne filmy np Tajemnice Watykanu zrealizowane przez national geografic-czad!!!!!
Sciskam Was goraco i mam nadzieje ze wszystkie bedziemy miały dobra i spokojna noc, Laura dostanie czopek i przespi do rana a od rana z mamusia beda miały super humorki i zero zmartwien.
Sciskam Was goraco i mam nadzieje ze wszystkie bedziemy miały dobra i spokojna noc, Laura dostanie czopek i przespi do rana a od rana z mamusia beda miały super humorki i zero zmartwien.
walawenderki
Fanka BB :)
Youssta, Karola, Milena zaproszenia wysłane
walawenderki
Tossa, paulinka nie zapomnijcie spakować bikini i mleczka do opalania.
Milenka nie masz czasem jakiegoś gotowego listu to pracodawcy o przyznanie Statutory Maternity Pay
Milenka nie masz czasem jakiegoś gotowego listu to pracodawcy o przyznanie Statutory Maternity Pay
Milena23uk
Tossa, paulinka nie zapomnijcie spakować bikini i mleczka do opalania.
Nie mam kochana, ja nie pracuje od 3 lat...
Milena23uk
huggies grr!!! i palce przechodza na wylot no ale cena ladnaod jutra w tesco chusteczki Huggies Pure 3 x64szt plus gratis 3 x 64 szt za 21,99zł
reklama
walawenderki
:-( coś namajstrowałam, mam nadzieje, że będzie okNie mam kochana, ja nie pracuje od 3 lat...
Podziel się: