karola kurcze ale ci zazdroszczę że za tydzień już będziesz mieć dzieciaczki !!! czemu lekarz nie chce dłużej czekać ? pytam tak z czystej ciekawości
nie bój się cc!!! :-) pewnie będzie na drugi dzień boleć jak cholera cięcie ale dasz radę ! i nie musisz się golić na łyso
weź kup sobie majtki poporodowe hartmana - one są wielorazowe i z bawełną chyba - więc wszystko oddycha i przede wszystkim są na tyle wysokie że nie będą ocierać rany ! polecała mi koleżanka te gacie ! która sama miała cc ...
I zaopatrz się w mydło biały jeleń - podobno super pomaga w gojeniu !
weź z 2 paczki podkładów poporodowych[/QUOTE
Moj lek.prowadzacy doszedł do wniosku, ze dzieci sa na tyle duze i dojzałe ze nie ma sensu ciagnac dalej tym bardziej, że Tosia zwolniła tempo przybierania na masie i na zewnatrz szybciej dogoni brata, zreszta ciaza blizniacza uwazana jest za donoszona w 36tygodniu, a to biedzie 36 z hakiem)))))))))))))
Ciesze sie bo naprawde jestem juz umeczona.
Wysłałam zaproszenie do Youusty i Ewaw1-chyba (na fb)ale reszty nie umiem zweryfikowac)
reklama
walawenderki
Fanka BB :)
dobre to i ja do Tossy w kolejke sie ustawie.
Kochana to zaproszenie na nk to nie do mnie poszło ;-).Jak to nie chce płacić urlopu?To ma jakies wyjscie?Przeciez to nie pracodawca płaci..
Sprawdź teraz.
Niestety ma, bo siedzę zbyt długo na zwolnieniu i się nie kwalifikuje w dodatku chcę mi obnizyć urlop,co chyba jest bezprawne. Szok - jutro kolejna batalia. Siedze, przeliczam i sprawdzam, bo coś mi tu nie pasuje. No cóż służył sługa wiernie a na koniec pan mu piernie.
Głowe dziś mam jak słoń d..pe.
Co do podszycia , Tossa ma wypracowany ścieg na obkredkę, sama widziałam , można też wybrać kolor nici
Polecam
no to jak tak to git!!!!
karola weż zaczaruj żebym i ja już rodziła!!!
boli mnie gardło, pocę się a mój mąż mówi że głos mam tak trzeszczący jak stare wrota od stodoły....
a w piątek rano jade na badania i pewnie znowu wyjdą takie sobie...
ja na fb mam zawieszone konto...mnie jak coś to na NK można...
karola weż zaczaruj żebym i ja już rodziła!!!
boli mnie gardło, pocę się a mój mąż mówi że głos mam tak trzeszczący jak stare wrota od stodoły....
a w piątek rano jade na badania i pewnie znowu wyjdą takie sobie...
ja na fb mam zawieszone konto...mnie jak coś to na NK można...
Palinka24
hm...tak myślę że powinnam sobie torbę do szpitala pakować :-) ale zastanawiam się jakiej ma być ona wielkości....bo mam jedną dosyć sporą....i nie wiem czy mnie z nią nie wygonią ze szpitala....
Ja mam jutro Usg o 15.30 ale pewnie dłużej się zejdzie bo zawsze jakieś małe opóźnienie jest,już sobie kupiłam żelki żeby nie umrzeć z głodu w poczekalni...
Ja mam jutro Usg o 15.30 ale pewnie dłużej się zejdzie bo zawsze jakieś małe opóźnienie jest,już sobie kupiłam żelki żeby nie umrzeć z głodu w poczekalni...
Palinka ja wrzuciłam jedną paczkę - akurat jest mała , takie kupiłam http://allegro.pl/rewelacja-12szt-podklady-poporodowe-abena-normal-i1813757326.html, tylko że extra , więc maja dużą mniejszą paczkę niż absorgeny, a potem mąż mi drugą dowiezie...mam 3 koszule spakowane, 2 ręczniki, klapki pod prysznic, klapki zwykłe, skarpetki, 2 staniki karmniki , mydło biały jeleń , majtki siatkowe i chyba to na razie wszystko
Ostatnia edycja:
reklama
AGATA777
Dziewczynki wybieram nitkę dwukolorową ,różowo niebieską i szew na okrętkę ,heeee
Karola cc nie jest straszne,wszystko będzie dobrze;-)
Najadłam się babeczek z malinami.
U lekarza p,dr,oblukała mnie łypnęła okiem na mój brzuch i sobie pomyślała :kobito jak ja ci współczuję.Ja za to z dumnie podniesioną głową ,ślicznie uczesana i umalowana zaczęłam gładzić mój brzuszek.
Ubrałam leginsy i przylegający sweterek za tyłeczek a na to mikro kurteczkę jeans .Nawet mój mąż powiedział,że ślicznie wyglądam.
Karola cc nie jest straszne,wszystko będzie dobrze;-)
Najadłam się babeczek z malinami.
U lekarza p,dr,oblukała mnie łypnęła okiem na mój brzuch i sobie pomyślała :kobito jak ja ci współczuję.Ja za to z dumnie podniesioną głową ,ślicznie uczesana i umalowana zaczęłam gładzić mój brzuszek.
Ubrałam leginsy i przylegający sweterek za tyłeczek a na to mikro kurteczkę jeans .Nawet mój mąż powiedział,że ślicznie wyglądam.
Podziel się: