reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Słuchajcie co mogę podać Laurze na gorączkę? do tej podawałam syrop ibufen ale jakoś tak wolno zbija...
mozesz podac paracetamol i ibuprofen na przemian. cos z paracetaamolem np panadol co 4 godz i w miedzy czasie -w razie potrzeby ibuprofen, czyli roznica miedzy paracetamolem i ibuprof bedzie 2 godz ale miedzy kazdym tym samym co 4 godz. 3mam kciuki.
a moze sprobuj czopka??

Milenka -dzięki wielkie!!! kiedyś tylko na czopkach jechałyśmy i był spokój a teraz jakoś tak zaczęła się bać czopków i przeszłam na syrop..
kurde nienawidzę jak jest chora...a już myślałam że ją puści bo tylko w nocy miała gorączkę i cały dzień był spokój...i teraz bach bach i rośnie powoli ...

Palinka - mi lekarz polecił Nurofen, bo ma właściowości i przeciwgorączkowe i przeciwzapalne. Tylko u nas syrop słabo działał, podawałam małej czopki i tak jak Milena pisze - przy b.wysokiej temp. na zmianę z paracetamolem..

reklama
Do góry