reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Walawaderki, Milenka dziękuje :-) wiem,ze to hormony, ale sama juz sobie ze soba nie daje rady.Mam nadzieje,ze przejdzie mi ten nastrój niedługo :-/.
Chetnie bym poprzekładała ubranka dziewczyn,ale nawet mycie sie jest dla mnie mega wyzwaniem,chodzic nie moge,siedziec nie moge,a jak leże to mam cofki hehe.No dobra juz nie narzekam, bo to i tak nic nie daje.
Milenka dziewczynki przesliczne!!Oglądam te zdjęcia naokrągło i to dodaje sił ;-).I juz 3 tygodnie jejjjj jak szybko!!

reklama
ewaw1
user-online.png
i tak trzymaj;-)Oglądaj foty dzieciaczków:-)Grunt to pozytywne nastawienie.

mi się dziś świat zawalił, prawie cały dzień przeryczałam.Życie... są rzeczy na które niestety nie mam wpływu i muszę się z nimi pogodzić...tak głupio że nie pisze o co chodzi ale to takie krępujące i osobiste- dlatego proszę trzymajcie kciuki żebym jakoś sobie z nową sytuacja poradziła....

ojoj Palinka coz sie stało?Zawsze mozesz sie wygadać..dużo tu głów(plus te w brzuchu) moze ktoś pomoże..trzymaj sie w kazdym razie przytulam

cóz to za sexi blondyneczka Justynka wysłała mi zaproszenie? ;-) ok juz wiem!!

ewaw1 - wysłałam zaproszenie.. sexi? hahaha! ale dzięki :-D:-D
karola79 - daj znać po wizycie :)
Palinka24 - zdrówka dla córki.. Co się kochana stało??
Milena23 - masz przepiękne córeczki, wszystkie trzy, też się napatrzeć nie mogę :))
Agata777 - czekamy na wieście w sprawie tego szwu. Mam nadzieję że podejmą najlepszą dla Was decyzję
mamaMaćka - oo.. Ty następna po karoli w kolejce.. :)
walawenderki - no, dziewczyny się rozpakuja, a my dalej będziemy marudzić.. ale też w sumie już niedługo :D

Ja zamiast mózgu mam dziurę w głowie.. nic mi nauka nie wchodzi :wściekła/y:
Najchętniej zażyłabym jakiegoś red bulla żeby mi ożywił umysł i ciało :-) ale wiadomo.. nie można.

Ostatnia edycja:
Dzięki Ewcia :-) ale póki co spróbuję sobie sama dać radę ...

Powiem wam jednak w tajemnicy że chyba moja córeczka mnie dziś wykończy przeczytałam jej 3 razy skarbnice bajek, zrobiłam jej domki dla lalek z kartonów- i ja wogóle w te jej zabawy się wczuć nie mogę...i ona na koniec mówi...,,Słaba jesteś w zabawie z barbiami....'' no ...

Palinka ale mam nadzieję ze to nie żaden wypadek,upadek na zdrowiu , problem z rodzicami/tesćiami itp?
kurcze może głupio mi przyszło do głowy ale nawet przez myśl mi przeszło że może mąż zrobił jakiś skok w bok....

reklama
oj na szczęście nie zrobił żadnego skoku w bok.... ale trafiłaś sprawa dotyczy tu męża...po prostu jak znajdę trochę sił to pewnie napisze kiedyś co się dokładnie stało...teraz to muszę tylko przestać ryczeć.

Do góry