Pauli - dla Ciebie i innych dziewczyn daję namiar na Pana od wózków z Tako:
Tomasz Przepióra
allegro@tako.net.pl
aukcja wózka: Jumper Duo tako -AUKCJA PRODUCENTA - GRATISY (838738132) - Aukcje internetowe Allegro
Przy zakupie wózka i dwóch fotelików (wszystko w cenie 2290zł) zaproponowano mi do wyboru 2 gratisy:
rożki: Nowość ROŻEK z polara Tako- AUKCJA PRODUCENTA (844988946) - Aukcje internetowe Allegro
sanki: SANKI DUO dla rodzeństwa- AUKCJA PRODUCENTA (834091612) - Aukcje internetowe Allegro
Zaraz wyślę też maila do pana z pytaniem czy wszystkie fajne koleżanki z forum też mogą liczyć na takie gratisy :-)
Milenka - dzięki za opinię o tych laktatorach. Też myślę, że się przyda zwłaszcza że bardzo mi zależy na tym żeby choć trochę pokarmić naturalnie.
Pauli - ja zażywałąm chyba forte, ale jak doszło do tych rytmicznych twardnień co 5-8 minut to nawet 2 tabletki łyknięte w odstępie 15 mi9nut nie pomogły..
te sanki mi się od razu spodobaly NIe wiem co prawda czy w mieście jest szansa jeździć sankami, ale zawsze to gratis, nie trzeba się zastanawiać czy warto kupić P
A Za reklamę na forum to Ci pan powinien jeszcze jeden gratis dać, nie? Mam nadziejęże starczy dla wszystkich, ja chyba znowu się skłaniam ku temu wóżkowi, najwyżej na kolejne lato kupię jakąś węższą i lżejszą spacerowkę.
Co dop laktatora to myślę że warto mieć, ciekawe czy w szpitalu mogą karmić dzieci odciągniętym mlekiem, zawsze to nie sztuczne. A jak się nie użyje zawsze można sprzedać