reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
pachutka ja na początku miałam bardzo dużo usg ze względu na plamienia/krawienia...a teraz mam co miesiąc jak idę do gina.
Ale dzieciaki szaleją w środku :-) Pewnie dlatego ze siedzę i mnie uciska wszystko :-)
Mój mąż wymyślił imiona: Kunegunda, Hermenegilda i Bączysław :-)
Ale na szczęście zostaje Zuzanna i Szymon :-)

Walawenderki ja też bardzo schudłam na początku i po nadrobieniu zaległości mam 52 kg, czyli 2 na plusie od wagi sprzed ciąży. Ja bardzo martwiłam się swoją wagą ale lekarz i położna mówią, że najważniejsze że maluchy rosną.

A to mój wczorajszy brzuchol ;-)

showFullSize.php
[/URL][/IMG]

Ja mam usg na każdej wizycie u gin. Teraz jadę 6 października i mam mieć usg połówkowe. J

Ostatnia edycja:
Doczutuję te wcześniejsze posty i ; w pierwszej ciąży brałam duphaston do 6 mies.
w tej ciąży wcześniej robił mi się twardy brzuch ale jakoś to minęło i teraz jest ok.
Dziś moje bączki tak dają czadu, że az się biję jak ja ogarnę całe towarzystwo ;-) Moja Ola też tak bardzo się wierciła i teraz jeden synuś robi to samo, drugi jest nieco spokojniejszy.
A co do tygodni ciąży to ja miałam okres 20 kwietnia więc gdyby wszystko z moim cyklem było ok to termin powinnam mieć na 27 .01.2012, ale miałam późno owulację i termin z usg wychodzi na 22.02.2012.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a mnie wszyscy pytają "gdzie ty te bliźniaki masz". Tylko M jest przerażony, tym że mi się mięśnie brzucha całkiem rozejdą.
Z Olą taki brzuch miałam w 6 mies.

reklama
Do góry