reklama
marta18691
Fanka BB :)
Serio jakiś żart chybawklejam link do materiału, gdzie mówią, że bez seksu można zajść w ciąże. czy to bujdy? zaprzecza to zdaniu większości z Was..
sama byłam zaskoczona, do czasu gdy nie spytałam swojego ginekologa "czy mozna zajsc w ciaze po pettingu" - on odpowiedział mi "różnie bywa".Serio jakiś żart chyba
MyszkaMiki30
no jak można to możnasama byłam zaskoczona, do czasu gdy nie spytałam swojego ginekologa "czy mozna zajsc w ciaze po pettingu" - on odpowiedział mi "różnie bywa".
Madzia86G
Trzeba koniecznie zapamiętać ten komentarz na przyszłość, bo pytania o ciążę z pettingu wracają tu jak bumerang.
,,różnie bywa"
,,różnie bywa"
aspekt
"Różnie bywa", bo jakby ginekolog miał wierzyć we wszystko co pacjentki mówią o swoich ciałach i życiu intymnym, to co chwilę odbieralby porody u dziewic oraz wyciągał z pochwy przedmioty, które pojawiły sie tam w wyniku potkniecia się kobiety o próg drzwi. Kasia inną czynność nazywa pettingiem niż Basia, można nie pamiętać po alkoholu, że petting jednak staje się penetracja, można zostać podczas snu po pettingu zgwałconym i nie mieć świadomości tego.
Oczywiście, że bez seksu można zajść w ciążę. To się dzieje codziennie w klinikach rozrodczości i w podziemiu dawców spermy.
Oczywiście, że bez seksu można zajść w ciążę. To się dzieje codziennie w klinikach rozrodczości i w podziemiu dawców spermy.
Sun flower35
Czysto teoretycznie jest to możliwe, ale... Trzeba wziąć również pod uwagę, że skóra czy usta to nie są warunki, które umożliwiły by przetrwanie żywych plemników dłużej niż kilka minut. Do tego brak wytrysku, czyli dłuższa do pokonania droga. Więc dla mnie to możliwe tylko w teorii. Przecież nikt nie wsadza do pochwy paluchów, na które sekundę wcześniej "się spuścił".
Z
zaz208622
Gość
Wszystko zależy od koloru majtek. Jak czarne to możliwe. Już dawno zostało to ustalone
reklama