reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciaza - archiwum

Moim marzeniem jest wogole moc karmic piersia. Z pierwszym synem sie praktycznie nie udalo, ale z drugim chcialabym dociagnac do 6 miesiecy. Tyle zalozylam.

reklama
Kobieta ciezarna NIE powinna:

- spogladac na rude osoby, gdyz dziecko moze urodzic sie rude

Tylko, jak tego uniknąć w Irlandii, gdzie połowa populacji to rudzielce:confused::szok:
A zresztą, mnie to nie przeszkadza, bo marzy mi się dziecinka z ognistą czuprynką (ja sama zawsze marzyłam o rudych włosach), byle tylko charakterek nie był zbyt ognisty;-):-D

Kobieta ciezarna NIE powinna:

- spogladac na rude osoby, gdyz dziecko moze urodzic sie rude
- jezdzic autobusem tylem do kierunku jazdy, poniewaz dziecko moze obrocic sie do pozycji posladkowej
- nosic na szyi korali badz lancuszkow, gdyz istnieje wowczas ryzyko, ze dziecko owinie sie pepowina wokol szyi
- wieszac prania ani firanek, powod jak wyzej
- patrzec przez wizjer w drzwiach, gdyz moze to spowodowac zeza u dziecka

:-D

skąd Wy bierzecie takie mądrości? ;-):-D:-D:-D

Dzisiaj usłyszałam kolejny zabobon :-):-)
Jeżeli się idzie w odwiedziny do kobiety która właśnie urodziła, niesie się ze sobą kilogram cukru, aby dzidzi osłodzić życie :tak::tak::-D:tak::tak:

reklama
Do góry