Carmi dzielna byłaś, a przy wymiarach głowki nie dziwię sie, że Cię nacieli, Majka miała 33cm a i tak się bez tego nie obyło I masz rację, ból krocza po jest o wiele gorszy niż samo cięcie i szycie... No, ale najważniejsze, że juz po wszystkim i Livia cała i zdrowa jest z Wami
reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
Carmi byłas naprawde dzielna....gratuluje ci kobieto!!!
A to własnie tak jest jak juz dzidzia wyskoczy to i świat wydaje sie łaskawszy i lepszy...:-)
A to własnie tak jest jak juz dzidzia wyskoczy to i świat wydaje sie łaskawszy i lepszy...:-)
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Carmi kochana moja, naprawdę dzielnie to zniosłaś - podziwiam i gratuluję. Ja pewnie w tej sytuacji molestowałabym ich wszystkich o cc;-)
Tacjana
Czerwcowa mama
Carmi, dzielna z Ciebie kobitka :-) I pomimo "horroru" kolejny pozytywny opis
Przyznam Wam się szczerze, że ja się bardziej boję tej niemożności siadania na tyłku po porodzie, bólu połogowego i... niestety karmienia piersią, niż samego porodu
Bo poród to trochę żywioł. A całą resztę trzeba znosić bardziej "świadomie"
Przyznam Wam się szczerze, że ja się bardziej boję tej niemożności siadania na tyłku po porodzie, bólu połogowego i... niestety karmienia piersią, niż samego porodu
Bo poród to trochę żywioł. A całą resztę trzeba znosić bardziej "świadomie"
Carmi
Czerwcowa mama 2009
byllam juz tego bardzo bliska, choc wiecie jak bardzo cc nie chcialam.Ja pewnie w tej sytuacji molestowałabym ich wszystkich o cc;-)
a poza tym dla swojego dziecka zniesie sie kazdy bol
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
a poza tym dla swojego dziecka zniesie sie kazdy bol
No mam nadzieję, bo ja bym nie chciała żadnych epidurali brać, a najlepiej, to w ogóle spróbować bez znieczulaczy, co może być trudne - zwłaszcza, że do tej pory na każdą pierdołę serwowałam sobie ibuprofenik:-(
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
To ja tez poprosze szacuneczek bo Olenka ma obwod glowki 39.5
reklama
Podziel się: