reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciaza - archiwum

reklama
A mój M. wynalazł moją suknię w katalogu, bo ja się zdecydować nie mogłam, a potem, jak już były przymiarki, to go panie krawcowe wygoniły. Co prawda widział gotową suknię przed ślubem, ale na wieszaku - choć podobno nawet to jest pechowe... Czy nam to jakoś zaszkodziło:confused: Na razie nie, ale może ja się nie będę wypowiadać, bo my takie świeżynki ośmiomiesięczne jesteśmy:-D

Tusienka my jeszcze swiezsze ,bo koscielny bralismy w pazdzierniku,a moj P widzial sukienke jak juz kupilam w domu,a ja nawet zapomnialam o tym przesadzie wiec chyba sie nie liczy...:-D:-D:-D

Dziewczyny ja powinnam się rozwieść w pierwszym roku małżeństwa bo spadł mi dwa razy welon przed godziną 24 na weselu :-D:-D:-D. A tak się składa że 17.04 mamy 10 rocznicę ślubu!:-)

Dziewczyny ja powinnam się rozwieść w pierwszym roku małżeństwa bo spadł mi dwa razy welon przed godziną 24 na weselu :-D:-D:-D. A tak się składa że 17.04 mamy 10 rocznicę ślubu!:-)
Hehe mi welon spadł jeszcze pod kościołem, i druhna musiała za min lecieć bo taki wiatr był :-D:-D
A co do ciążowych przesądów to wczoraj pomalowałam włosy i śmiałam się z moją mamą że Filip będzie rudy blady i zezowaty :-D:-D (iiii ale kurcze w sumie mój dziadek był rudawy i prababcia podobno też więc trochę mnie to martwi :baffled:)

A co do ciążowych przesądów to wczoraj pomalowałam włosy i śmiałam się z moją mamą że Filip będzie rudy blady i zezowaty :-D:-D (iiii ale kurcze w sumie mój dziadek był rudawy i prababcia podobno też więc trochę mnie to martwi :baffled:)

I co się martwisz - rude jest piękne:tak:

A propos rudego, to ja już wcześniej pisałam, że chciałabym, żeby moje dzieci miały rude włoski. I tylko się zastanawiam, jaka jest na to szansa: ja jestem szatynką, a mój M. blondynem z rudą brodą (wszyscy się z biedaczka śmieją, że ją sobie farbuje:baffled:), więc łudzę się, że jakieś tam szanse są na ognistowłose dzieciaczki...

:-D
I co się martwisz - rude jest piękne:tak:

A propos rudego, to ja już wcześniej pisałam, że chciałabym, żeby moje dzieci miały rude włoski. I tylko się zastanawiam, jaka jest na to szansa: ja jestem szatynką, a mój M. blondynem z rudą brodą (wszyscy się z biedaczka śmieją, że ją sobie farbuje:baffled:), więc łudzę się, że jakieś tam szanse są na ognistowłose dzieciaczki...
Powiem ci że szanse masz baardzo duże. Mówisz że się z twojego meża śmieją, mój brat i wujek mają czarne włosy i rude brody. To dopiero dziwnie wygląda. :-)
Ja osobiście nie mam nic do rudych włosów, zwłaszcza takich ognistych, ale mój A ma takiego popapranego wujka co się rudych strasznie czepia i już słuchać tego nie mogę. Teraz jak mnie zobaczy to się znowu zacznie bo jak pisałam pomalowałam włosy i jakieś takie rudawe wyszły

reklama
Moj wpŕawdzie sukni slubnej ze mna nie wybieral i zobaczyl mnie w niej dopiero w dzien slubu, ale obraczki wybieralismy i przymierzalismy razem:tak: Jestesmy obecnie 5,5 roku po slubie i zamierzamy jeszcze z 50 lat ze soba wytrzymac:tak::-D

Do góry