reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a zwierzak

White za mlodu :-)

Photo0358.jpg

Photo0341.jpg

White dzis :-)

DSC00065.JPG

white.jpg

a tu nasze chomiki Mimi i Mika :-)

DSC01818.JPG

DSC01825.JPG

reklama
zebrra ale czadowy piesek :-):tak: A jaka ma kiteczke ;-):-D
Silva mlody tak je wozi gdy sprzatam w klatce ;-)

ja gdyby nie mezus to bym chyba zwierzyniec miala w domu ;p

Zebra, Larvunia piękne psie mordeczki. White ma jasny nochal...hehe wypłowiał z czasem chyba co? Bo u siuśmajtka widzę, że był czarny :) No a Koliber...czadowy...widać, że ma chłopak klasę :) Fajnie, że zrobiło się tu bardziej psio niż kocio :)
To ja jeszcze raz pochwalę się moja psią mordą: hrabia Tofi I Łaciaty ;)
2n7jyma.jpg

Evka tjaaa miala jak wegielek , wylizala sobie ten nochal ;-)
Tofi tez przesliczny :tak::-) tylko jakis smutny co..

Spało psisko jak go z aparatem przyatakowałam :)

Ps: na 24 stronie są już fotki Tofcia :) Obecnie i jako szczylek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry