Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dramat. Kurva. Dramat. Ja jako 12latka to wolałam jezdzic na rowerze, grać w piłkę czy w konsolę a nie dowiadywać się jak zachodzi się w ciąże. Jezu, jezu! Nawet nie znałam słowa takie jak prejakulat, ale owszem wiedziałam że istnieje coś takiego jak seks, ale nie w głowie mi takie rzeczy siedziały.Czytając poprzednie wpisy śmiem twierdzić że 12 tak jak ma w nazwie
dziewczyno zadajesz tak głupie pytania, to się dziwisz. Może zamiast za siura złap się za książki i za naukę, na lepsze Ci to wyjdzieTe forum jest chyba aby do wyśmiewania innych
Mnie z kolei zastanawia czego więcej byś się chciała dowiedzieć?Mam pytanie czy znacie kobietę która zaszła w ciążę przez prejakulat? Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat
Czy można zajść w ciążę przez prejakulat? Dużo o tym czytałam i chciałbym się dowiedzieć jak to naprawdę z tym jest. Ale jak widać niczego nie można się z tego forum dowiedziećMnie z kolei zastanawia czego więcej byś się chciała dowiedzieć?