reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a kosmetyki

reklama
mogę sie mylić ale tak słyszalam tak samo jak te na rozstepy ze nie wszystkie mozna stosować

lepiej nie stosować kremów na cellulit - to kremy bardzo silnie wnikające w skórę... ja się wstrzymam do dnia porodu, potem zrobię zmasowany atak na mój cellulit na udach  :D

w sobotę Krzyś zrobił mi masę zdjęć, część "rozbieranych", jak się zobaczyłam, to oniemiałam - WIELORYB  ;D ale co tam, niedługo znowu będę laseczka ;)

Ja stosuję w sumie prawie od początku olejek do ciała Nivea, smaruję się na mokrą skórę, jeszcze przed wyjściem z wanny. Super nawilża i wygładza - byłam w szoku. I ma miły zapach. I mam nadzieję, że nie szkodzi maleństwu...

ja od początku używam kremów mustela są super, żadnych przebarwień, żadnych rozstępów tylko mają jeden feler.....są cholernie drogie

ja uzywam serii z rossmana takiej dla babek z brzuszkiem i jestem z nich bardzo zadowolona

ja zalamuje sie przez ten nieszczesny celulit ehhhhhhhhhhh,ale wytepie go po porodzie

też używam serię kosmetyków dla kobiet w ciąży z rossmanna i jestem bardzo zadowolona :) jak na razie-zero rozstępów

sylwia - cellulitem nie przejmuj się, ja teraz też mam, po ciąży nam zniknie, a jak nie to.. WOJNA!!! :laugh:

ja mam teorię , że to wcale nie jest celulit tylko zapasy, które potem zostaną spożytkowane przy karmieniu i zamienione (spalone) w czasie wytwarzania pokarmu ;) ;D, odkąd tak myślę jest mi zdecydowanie lepiej ::) ;D

wiesz osinka ja to len jestem do potegi i cwiczyc na pewno nie bede ::)
myslisz ze sam zniknie 8) ot tak czry mary dzidzi z brzuszka wyjdzie i celulit zniknie ;D

reklama
Do góry