reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a kosmetyki

KingaP pisze:
i ochroniarze będą patrzeć, czy nic nie chowasz pod bluzkę???
nienawidzę, jak oni lampią się na ręce.....

ostatnio głośno skomentowałam, że stać mnie na zakup kosmetyków i nic nie ukradnę ;) ochroniarz się zmieszał ;)

potwierdzam - seria dla kobiet w ciąży z rossmanna jest super i bardzo ładnie pachnie!

reklama
kurka skończyło mi się mleczko do demakijażu buuu

czym ja tusz z myję żeby uczulenia nie dostać?????

o wiem olejem rycynowym !!!!!!!!!!!!! ::)

osinka pisze:
KingaP pisze:
i ochroniarze będą patrzeć, czy nic nie chowasz pod bluzkę???
nienawidzę, jak oni lampią się na ręce.....

ostatnio głośno skomentowałam, że stać mnie na zakup kosmetyków i nic nie ukradnę ;) ochroniarz się zmieszał ;)

ja kiedyś wybierałąm z moją siostrą "sprzęt kobiecy", a ochroniarz stał nam za plecami. Zapytałam Agę: ciekawe jak się czuje pan, jak patrzy na panie, które wybierają podpaski??
Gość poszedł sobie! :)

nie wiem czy juz o tym nie pisalyscie
ale mam pytanko co do używania kremów na rozstepy po urodzeniu a w trakcie karmienia
czy to ma jakis wplyw czy mozna spokojnie zajac sie swoja skora po porodzie

reklama
Do góry