reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a kosmetyki

Dziewczyny ja od 5 miesiąca używam Ziajki mamma mia i bardzo ja sa sobie chwalę. Rozstępów jak na razie nie ma a do porodu jeszcze 7 tygodni.

reklama
Agao, cholera wie..ja go czasem używam na uda..ale za każdym razem się zastanawiam, czy można. W każdym razie nie smaruję nim brzucha.
Mam nadzieję, że działa tylko powierzchwonie, a jego składniki nie mają za bardzo szans żeby migrować po naszym wnętrzu..trochę mnie mimo wszystko zaniepokoiłaś tym pytaniem

kasianka pisze:
Agao, cholera wie..ja go czasem używam na uda..ale za każdym razem się zastanawiam, czy można. W każdym razie nie smaruję nim brzucha.
Mam nadzieję, że działa tylko powierzchwonie, a jego składniki nie mają za bardzo szans żeby migrować po naszym wnętrzu..trochę mnie mimo wszystko zaniepokoiłaś tym pytaniem

właśnie się wykąpałam posmarowałam nim uda plecy i ręce a piersi brzuch schabiki i pośladki cudem na rozstępy

kasiula matula pisze:
moze i sa tylko ja chcialam z avonu ::)
bo wiem ze pomaga

nie tylko avonu pomaga, poza tym żel przeciw celulitisowi avonu działa bardzo głęboko więc chyba nie jest teraz najlepszym pomysłem

ja konsekwentnie niczym sie nadal nie smaruje i -odpukac- zadne rozstepy sie nie pojawily :) I pepek tez na swoim miejscu :) Mimo, ze brzuch ma juz obwod 107 cm :) (ale za to tylko 11,5 kg na +)

jak ostatnio mężuś zrobił mi prawie nagie fotki to sie załamałam z powodu rozstępów
niczym sie nie dolowalam bo wiem ze to dobre dla dziecka ze musze przytyc itp
ale rozstępów takich sie nie spodziewałam nasprawde
a smarowałam sie oliwką :mad:

mam nadzieje ze kuracja poporodowa kremow na rzstepy choc troche pomoze bo w przeciwnym razie nigdy nie pokaże sie juz na zadnej plaży???

reklama
Do góry