reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a kosmetyki

sylwia532 pisze:
wiesz osinka ja to len jestem do potegi i cwiczyc na pewno nie bede  ::)
myslisz ze sam zniknie 8) ot tak czry mary dzidzi z brzuszka wyjdzie i celulit zniknie ;D

sylwia, nie ma innego wyjścia! ;D zniknie i już!!
fionka ma rację - to zapasy dla dzidziolca - maluchy nam wyciągną tłuszczyki w mleku hihihihihi :p

reklama
A ja smarowalam sie Mustella i mam rozstepy pozniej zmienilam na Palmers teraz oliwka ciekawe czy cos sie zmniejsza?
A kolezanka polecila mi masc na cebuli i mam mniejsze:)

Ja na początku smarowałam się troszkę Fissanem, ale był tłusty i nie chciał.o mi się tego robić ;D Zdecydowanie wolałam i wolę olwikę po kąpieli/prysznicu, na mokre ciało, fajnie się wchłania i szybko się człowiek może nasmarować ;D A skłonności do rozstępów miałam zawsze :( Pierwsze pojawiły się już chyba w wieku 12 lat - kiedy szybko urosłam. I tym razem mnie nie oszczędziły, ale na szczęście w tych miejscach gdzie juuż goszczą, tj. na pośladkach i troszkę na udach z przodu, a brzuszek pozostał czysty :D I z tego się cieszę! No i mam nadzieję, że tak pozistanie!

Ja w ciąży używałam Musteli. Rozstępów nie mam. Po kąpieli wcieram oliwkę i jest ok. Za to trzeba będzie zacząć walkę z cellulitisem, bo się w ciąży troche uwidocznił na udach :(

ja mam jeden 1,5 cm rozstęp na prawym udzie równo z boku niestety buuuuuuuuuuuuuu

a cellulit mi się zrobił z przodu na udach ale cellulit można wytyępić rozstępy nie buuuuuuuuuuu

Na razie zadnych rozstepow nie mam
( ODPUKAC!!!)
Smaruje sie kremikiem Gerbera p/rozstepom. Ladnie pachnie i szybko sie wchlania.ciekawe tylko czy juz nie wyjda bo podobno zdarza sie ze po urodzeniu nagle je widac :(

monika nie strasz, że po porodzie rozstępy mogą wyjść!!!
mam schizy i codziennie w lusterku oglądam brzuch ;)
jak na razie - odpukać - nie pojawił się ani jeden rozstęp

smaruje się od 4 miesiąca oliwką z rossmanna - specjalna dla kobiet w ciąży, a 2-3 razy w tygodniu dodatkowo moczyłam się w wannie, do wody dolewałam zwykłej oliwki bambino

celluli - to inna bajka, mam na udach, po porodzie WALKA! :p

reklama
Ja na poczatku uzywalam ziajki a teraz smaruje sie fissanem, chociaz niezbyt odpowiada mi jego konsystencja i zapach. Rozstepow na brzuchu o dziwo nie mam za to kilka pojawilo sie na piersiach- mysle ze to efekt moich niesmiertelnych biustonoszy z fiszbinami...a co do cellulitu to wole nawet nie patrzec na swoje uda!

Do góry