reklama
Koko90
Fanka BB :)
Dziwna dentystka skoro odradza bo ciąża. Przez kilka miesięcy nie leczona drobnostka może przerodzić się w coś o wiele gorszego. Taka loteria albo będziesz miała szczęście i do rozwiązania nie będzie potrzeby tego leczyć, albo nacierpisz się podwójnie tak jak ja, a i tak będziesz musiała leczyć będąc w ciąży.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
czescmozesz.lepiej usunac niz mialoby sie rozniesc na inne zeby, a w ciazy baaaardzo psuja sie zeby.Najlepiej tez bedzie jak powiesz dentyscie o tym ze jestes w ciazy, on juz bedzie wiedzial co moze podac i ogolnie co robic.
Pozdrawiam
Iwi121
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedźIwi tak mozw tylko powiedz dentyscie o ciazy ja mialam 2 razy znieczulenie zeba w ciazy
jesli musisz bo boli itp to usun.. jesli nie boli i wytrzya do konca ciazy lepiej poczekaj,,
jeśli szukacie dobrego stomatologa to rzućcie okiem na ofertę Link do: Stomatologia – Protetyka | Warszawa, Tarchomin, Białołęka mają spory zakres usług i cenowo również są przystępni, z tego co czytałam sporo osób ich poleca może warto spróbować?
Najlepszy dentysta jakiego znam to Jacek Adamski przyjmujący na Puławskiej. Polecam z całego serca, tanio robi i bardzo dobrze. Uratuje każdy ząb. Zapisy są online na stronie. Łatwo znaleźć w internecie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama