reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
ja kupuję drobiazgi bo większość mam bo Milenie, dostałam torbę ciuchów od kuzynki i trochę od koleżanki więc mam spokój do 1 roku życia ;-)

Ja tez mam kupe ubranek do 12 miesiaca ale cos mi sie wydaje ze zanim skonczymy roczek to juz bede wiekszych potrzebowac ;)
Ja kupuje na zapas bo tu i tak caly czas to samo bedzie nosic, dlugie spodenki plus dlugi rekaw... upalow nie bedzie, mrozow tez nie ma... pogoda caly czas taka sama bleeee :eek:
a na 74 nas tak babcia obkupila ze juz sie nie moge doczekac az zaczniemy sie w te ciuszki ubierac :tak: ale wszystko jakies duze 74 wiec jeszcze dlugo za dlugie...

:-p

To nasza sukieneczka i plaszczyk na chrzest (trzeba zjechan na sam dol):
eBay - The UK's Online Marketplace

eBay - The UK's Online Marketplace

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anek zaszalałaś!!
ja kupuję większość rzeczy w ciuchaczach. Piękne okazy można upolować, tyle że zawsze jest więcej na dziewczynki. My już nosimy 74 niektóre i też mam całą szafkę. Pewnie nie zdąży wszystkiego założyć.

A ja dzis weszlam do sklepu z artykulami dla dzieci, jedynego w naszym miasteczku, z reguly tam nie wchodze bo drogo jak chol.era... a tu niespodzianka, mieli wyprzedaz i zakupilam krzeselko do karmienia takie:
Cosatto Noodle Highchair, Baby Bop - Tesco.Direct
za pol ceny :) ten sam kolor co na zdjeciu, ponoc im nie szedl, a wszystkie rozowe wyprzedali. My tam rozowego nie musimy miec ;)

reklama
o! o krzesełku czas pomyśleć!
cytryna jak tanio upolowałaś! a kiedy chrzcicie?

Ja na chrzest mam coś takiego

3541.jpg
3537.jpg

Do góry