reklama
Justyś1985
Fanka BB :)
Boże ja mam tyle ciuchów dla tego mojego łobuza że wiekszości nie założę nawet raz
Kingolinka
Ja nie kupuje takowych rzeczy bo moj Babel rosnie jak na drozdach i naprawde nie wiem jaki bedzie mniej wiecej za rok... A napewno za rok by sie taki kombinezonik przydał....:-(
Ja tez mam kupe ubranek do 12 miesiaca ale cos mi sie wydaje ze zanim skonczymy roczek to juz bede wiekszych potrzebowac
Ja kupuje na zapas bo tu i tak caly czas to samo bedzie nosic, dlugie spodenki plus dlugi rekaw... upalow nie bedzie, mrozow tez nie ma... pogoda caly czas taka sama bleeee
a na 74 nas tak babcia obkupila ze juz sie nie moge doczekac az zaczniemy sie w te ciuszki ubierac ale wszystko jakies duze 74 wiec jeszcze dlugo za dlugie...
To nasza sukieneczka i plaszczyk na chrzest (trzeba zjechan na sam dol):
eBay - The UK's Online Marketplace
Ja kupuje na zapas bo tu i tak caly czas to samo bedzie nosic, dlugie spodenki plus dlugi rekaw... upalow nie bedzie, mrozow tez nie ma... pogoda caly czas taka sama bleeee
a na 74 nas tak babcia obkupila ze juz sie nie moge doczekac az zaczniemy sie w te ciuszki ubierac ale wszystko jakies duze 74 wiec jeszcze dlugo za dlugie...
To nasza sukieneczka i plaszczyk na chrzest (trzeba zjechan na sam dol):
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiadz
super
elifit
Moderatorka
anek zaszalałaś!!
ja kupuję większość rzeczy w ciuchaczach. Piękne okazy można upolować, tyle że zawsze jest więcej na dziewczynki. My już nosimy 74 niektóre i też mam całą szafkę. Pewnie nie zdąży wszystkiego założyć.
ja kupuję większość rzeczy w ciuchaczach. Piękne okazy można upolować, tyle że zawsze jest więcej na dziewczynki. My już nosimy 74 niektóre i też mam całą szafkę. Pewnie nie zdąży wszystkiego założyć.
A ja dzis weszlam do sklepu z artykulami dla dzieci, jedynego w naszym miasteczku, z reguly tam nie wchodze bo drogo jak chol.era... a tu niespodzianka, mieli wyprzedaz i zakupilam krzeselko do karmienia takie:
Cosatto Noodle Highchair, Baby Bop - Tesco.Direct
za pol ceny ten sam kolor co na zdjeciu, ponoc im nie szedl, a wszystkie rozowe wyprzedali. My tam rozowego nie musimy miec
Cosatto Noodle Highchair, Baby Bop - Tesco.Direct
za pol ceny ten sam kolor co na zdjeciu, ponoc im nie szedl, a wszystkie rozowe wyprzedali. My tam rozowego nie musimy miec
reklama
sivi
o! o krzesełku czas pomyśleć!
cytryna jak tanio upolowałaś! a kiedy chrzcicie?
Ja na chrzest mam coś takiego
cytryna jak tanio upolowałaś! a kiedy chrzcicie?
Ja na chrzest mam coś takiego
Podziel się: