reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

anek - niezłe łupy ;-)

a o to nasz wózek

spring.jpg

reklama
Kasiadz
a jak wyszedł ten fotomontaż? pokazywałaś gdzieś?

anek
zajebiaszcze! to Wy już na wiosne i lato jesteście ubrane:)
fotomontaż wyszedł super, wkleiłam na bb ale postanowiłam usunąć bo było tam nazwisko:)
w każdym razie napewno jeszcze kiedyś coś takiego zrobię:)

anek - niezłe łupy ;-)

a o to nasz wózek

Zobacz załącznik 441096
bardzo ładny ten wózek, jaka cena i ciężar?
my na razie będziemy korzystali z tej spacerówki którą mamy a potem ewentualnie pomyślimy o czymć lżejszym jak się nie będzie sprawdzała

Milka ładny wózek. Spacerówkę warto mieć dobra bo długo się jej używa a komfort prowadzenie jest bezcenny. Ja się tak z Zosia namęczyłam prowadząc jakieś tandetne używki z odzysku po znajomych.

to i tak dla mnie za dużo, jeśli zdecyduję sie za zakup spacerówki to takiej do 5,5kg i 400zł:)

chyba masz na mysli parasolke;) bo nigdzie raczej nie znajdziesz spacerowki o wadze 5.5kg...i w tej cenie;).wlasnie ten quinny senzz wazy w sumie z siedziskiem 8.5kg a sam stelaz 5.5..........milka prowadzi sie bosko,jest bardzo zwrotny,moj wlasnie wyladowal w bagazniku a mutsy stoi na korytarzu...jak jade na zakupy to biore quinny;)

reklama
tak, masz racje miałam na myśli parasolkę, bo wiem że są takie lekkie, a czy spacerówki są to nie wiem, moja z wózka spacerówka waży 10kg z tego co pamiętam:)

Do góry