reklama
kasiadz
Fanka BB :)
fotomontaż wyszedł super, wkleiłam na bb ale postanowiłam usunąć bo było tam nazwiskoKasiadz
a jak wyszedł ten fotomontaż? pokazywałaś gdzieś?
anek
zajebiaszcze! to Wy już na wiosne i lato jesteście ubrane
w każdym razie napewno jeszcze kiedyś coś takiego zrobię
bardzo ładny ten wózek, jaka cena i ciężar?
my na razie będziemy korzystali z tej spacerówki którą mamy a potem ewentualnie pomyślimy o czymć lżejszym jak się nie będzie sprawdzała
kasiadz
to i tak dla mnie za dużo, jeśli zdecyduję sie za zakup spacerówki to takiej do 5,5kg i 400zł
kasiadz
hej, macie linka z pięknym płaszczykiem NEXT śliczny włóczkowy płaszczyk 74 cm (2166600052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja już biały mam, ale gdybym nie miała to pewnie bym go licytowała
lilou83
to i tak dla mnie za dużo, jeśli zdecyduję sie za zakup spacerówki to takiej do 5,5kg i 400zł
chyba masz na mysli parasolke bo nigdzie raczej nie znajdziesz spacerowki o wadze 5.5kg...i w tej cenie.wlasnie ten quinny senzz wazy w sumie z siedziskiem 8.5kg a sam stelaz 5.5..........milka prowadzi sie bosko,jest bardzo zwrotny,moj wlasnie wyladowal w bagazniku a mutsy stoi na korytarzu...jak jade na zakupy to biore quinny
reklama
kasiadz
tak, masz racje miałam na myśli parasolkę, bo wiem że są takie lekkie, a czy spacerówki są to nie wiem, moja z wózka spacerówka waży 10kg z tego co pamiętam
Podziel się: