kasiadz
Fanka BB :)
natrafiłam na fajny śpiworek na allegro jakby kogoś interesował, ja już mam taki rozmiar Kombinezon-śpiworek chomik H&M r.62-68 (1739621081) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale sie wkurzylam Wlasnie odebralam paczke od mamy z polszy z zakupami dla malej i wkurzyl mnie strasznie jeden sprzedawca.. Kupilam u niego dwa reczniczki z kapturkiem i butelki i wszystko byloby fajne gdyby nie fakt, ze koles mimo ze potwierdzil wyslanie kolorow o ktore prosilam (rozowe reczniki jeden z kwiatkiem drugi z biedronka) przyslal mi jeden z krolikiem a drugi NIEBIESKI no szlag by go trafil. I teraz jak ja to odesle jak ja we wloszech a cwaniak na stronie zaznaczyl ze zwroty tylko na moj koszt?? Mam maila w ktorym potwierdzil otrzymanie info o wyborze kolorow, ale burak ni wuja nie powiedzial ze sle mi co innego.. Ale jestem zla, ja wiem ze to tylko kolor, ale ja zaplacilam za te rzeczy i wybralam kolory, mogl mi powiedziec ze juz ich nie ma.. Kunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Musialam sie wam pozalic..
Właśnie wylicytowałam za 1,25Naprawdę ciekawa jestem co na to Allegro, bo na mój gust facet nie chciał po prostu zapłacić prowizji za cenę minimalną
Lena - bardzo ładne te ciuszki:-) 39 szt to sporo :-)
EDIT:
Właśnie natrafiłam na coś takiego: Intelligender- test prognozujący płeć dziecka Ciekawe czy działa, słyszałyście kiedyś o tym?
Ale sie wkurzylam Wlasnie odebralam paczke od mamy z polszy z zakupami dla malej i wkurzyl mnie strasznie jeden sprzedawca.. Kupilam u niego dwa reczniczki z kapturkiem i butelki i wszystko byloby fajne gdyby nie fakt, ze koles mimo ze potwierdzil wyslanie kolorow o ktore prosilam (rozowe reczniki jeden z kwiatkiem drugi z biedronka) przyslal mi jeden z krolikiem a drugi NIEBIESKI
icarium ja mam tą pierwszą i jest super polecam przetestowałam już w czasie pobytu w szpitalu...bardzo ładna i kobieca
icarium ja też wybrałabym tą pierwszą jest kobieca i kształtna a nie workowata jak większość ciążowych .
Wlasnie o to chodzi ze tez kaze zawsze, mama sprawdzila, i nawet pytalam czy oba so rozowe na co mama odpowiedziala ze TAK Na domiar zlego wywalila mi paragon, i teraz sprzedawca mowi ze wymieni, ale koszta wysylki ponosi tylko z polski, bo tam slal no i oczywiscie mam miec paragon, a moja mama jest zakrecona ze hej .kurcze tez bym sie wkurzyla :/
ja kupowalam na Allegro , ale zanim mama mi to przywiozla czy wyslala kazalam otwierac i sprawdzac czy wszystko sie zgadza ...
bo pozniej odsylac to za duzy koszt nie oplaca sie niestety