reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

ehhh babo bo mi się ta strona nie otwiera tzn. ciuszków nie widać. ale na pewno są śliczne :)

kasia
sukienka śliczna, uwielbiam takie malusie jak dla lali.

a ja zakupiłam malutki kombinezon pluszowy za 30 zł KOMBINEZON PLUSZOWY+GRATIS (1733124213) - Aukcje internetowe Allegro

i mam już wyprawkę ciuchową z głowy. Teraz zabieram się za grubsze rzeczy.
super ten kombinezon, ale chyba będziesz musiała kupić jeszcze jeden większy bo ten to chyba na taką kruszynkę :)

Co wy dziewczyny, wszystkie ciuszki widać po przewinięciu strony w dół ;-)

jagmar Rewelacyjny ten kombinezon, taki milusi że bardziej nie można :-D

Po przejrzeniu moich piżamek stwierdziłam, że do szpitala przydałaby mi się jeszcze jedna koszula. Zastanawiam się nad którąś z tych dwóch:

KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY: S/M (1723028446) - Aukcje internetowe Allegro lub KOPERTOWA CIĄŻOWA koszula do karmienia *MUZZY* r.S (1726330470) - Aukcje internetowe Allegro

Ta druga bardziej mi się podoba, ale ta pierwsza wydaje się mieć bardziej praktyczny dekolt... :baffled:
koszule dwie fajne, ale jak dla mnie za drogie, tzn. jeśli będziesz ją później nosiła to ok, ja nie lubię spać w koszulach :) a do szpitala to jedną kupiłam w sklepie za 20 zł, i jedną dostałam od siostry, i dodatkowo mam dwie koszule osobno do porodu, jedna od siostry już taka sprana i zniszczona, a drugą kupiłam na targu na stoisku dla babć za 15 zł:tak:
Bardzo mi się podobają te ciuszki. Już się doczekać nie mogę jak dostanę ubranka od sąsiadki. Chyba Ją pogonić musze :-)
pogoń sąsiadkę bo moze się okazać że coś trzeba dokupić. Ja też dostałam ubranka od siostry i kuzynki ale nie było w nich za wiele ciuszków dla małej kruszynki, a już bardzo mało było ubranek na nóżki (spodni, pajacy itp)

reklama
koszule dwie fajne, ale jak dla mnie za drogie, tzn. jeśli będziesz ją później nosiła to ok, ja nie lubię spać w koszulach :) a do szpitala to jedną kupiłam w sklepie za 20 zł, i jedną dostałam od siostry, i dodatkowo mam dwie koszule osobno do porodu, jedna od siostry już taka sprana i zniszczona, a drugą kupiłam na targu na stoisku dla babć za 15 zł:tak:

Właśnie przez to, że noszę koszule, które miałam za pierwszym razem w szpitalu, teraz potrzebuję kupić nową :confused2: jakoś nie pomyślałam o tym, że się jeszcze przydadzą w dobrym stanie :confused2:

No ja też w koszulach nie sypiam, a do szpitala potem na ostatnią chwilę cos kupuję. Takie koszule do karmienia mam jeszcze z pierwszej ciąży i sa jak nowe bo ich wcale nie uzywałam. Jesli teraz będzę w szpitalu na 3 dni przed porodem to kupię sobie zwykła koszulę i pewnie ja bez problemu wynoszę potem w domu, a po porodzie to i tak wolę w tej szpitalnej być mimo, że wygląda się w niej strasznie, ale nie trzeba się przejmować, że się ubrudzi czy coś, a przecież to nie rewia mody :-D

Ale sie wkurzylam :wściekła/y: Wlasnie odebralam paczke od mamy z polszy z zakupami dla malej i wkurzyl mnie strasznie jeden sprzedawca.. Kupilam u niego dwa reczniczki z kapturkiem i butelki i wszystko byloby fajne gdyby nie fakt, ze koles mimo ze potwierdzil wyslanie kolorow o ktore prosilam (rozowe reczniki jeden z kwiatkiem drugi z biedronka) przyslal mi jeden z krolikiem a drugi NIEBIESKI :wściekła/y: no szlag by go trafil. I teraz jak ja to odesle jak ja we wloszech a cwaniak na stronie zaznaczyl ze zwroty tylko na moj koszt?? Mam maila w ktorym potwierdzil otrzymanie info o wyborze kolorow, ale burak ni wuja nie powiedzial ze sle mi co innego.. Ale jestem zla, ja wiem ze to tylko kolor, ale ja zaplacilam za te rzeczy i wybralam kolory, mogl mi powiedziec ze juz ich nie ma.. Kunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Musialam sie wam pozalic..:zawstydzona/y:

Ale sie wkurzylam :wściekła/y: Wlasnie odebralam paczke od mamy z polszy z zakupami dla malej i wkurzyl mnie strasznie jeden sprzedawca.. Kupilam u niego dwa reczniczki z kapturkiem i butelki i wszystko byloby fajne gdyby nie fakt, ze koles mimo ze potwierdzil wyslanie kolorow o ktore prosilam (rozowe reczniki jeden z kwiatkiem drugi z biedronka) przyslal mi jeden z krolikiem a drugi NIEBIESKI :wściekła/y: no szlag by go trafil. I teraz jak ja to odesle jak ja we wloszech a cwaniak na stronie zaznaczyl ze zwroty tylko na moj koszt?? Mam maila w ktorym potwierdzil otrzymanie info o wyborze kolorow, ale burak ni wuja nie powiedzial ze sle mi co innego.. Ale jestem zla, ja wiem ze to tylko kolor, ale ja zaplacilam za te rzeczy i wybralam kolory, mogl mi powiedziec ze juz ich nie ma.. Kunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Musialam sie wam pozalic..:zawstydzona/y:

Ojjjjjjjjjj też by mnie krew zalała :wściekła/y: Zresztą mnie zawsze zalewa jak nie dostanę tego co zamawiam i musze odsyłac.

napisz do niego że nie takie zamawiałaś i ze względu na brak możliwości odesłania będziesz zmuszona wystawić negatywny komentarz.

ja tak zrobiłam przy zakupie czegoś tam do włosów, przyszło zupełnie inne niż zamawiałam to sprzedawca wysłał mi gratis za pomyłkę już to właściwe plus coś tam jeszcze. no i jak kupowałam drzewo to mi przysłali nie to co trzeba, to jak ich postraszyłam negatywem to przysłali jeszcze jedno już to właściwe tylko jeszcze droższe od tego co zamawiałam:tak:

Co wy dziewczyny, wszystkie ciuszki widać po przewinięciu strony w dół ;-)

jagmar Rewelacyjny ten kombinezon, taki milusi że bardziej nie można :-D

Po przejrzeniu moich piżamek stwierdziłam, że do szpitala przydałaby mi się jeszcze jedna koszula. Zastanawiam się nad którąś z tych dwóch:

KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY: S/M (1723028446) - Aukcje internetowe Allegro lub KOPERTOWA CIĄŻOWA koszula do karmienia *MUZZY* r.S (1726330470) - Aukcje internetowe Allegro

Ta druga bardziej mi się podoba, ale ta pierwsza wydaje się mieć bardziej praktyczny dekolt... :baffled:

icarium ja mam tą pierwszą i jest super :tak::tak::tak: polecam przetestowałam już w czasie pobytu w szpitalu...bardzo ładna i kobieca

reklama
icarium ja też wybrałabym tą pierwszą jest kobieca i kształtna a nie workowata jak większość ciążowych :).

Kasia ten kombinezon jest malutki, większe mam po córce. Pamiętam, że 62, który wydawał się malutki w rzeczywistości okazał się wielki dla noworodka, mała się w nim topiła, poza tym niewygodnie się ją w tym kombinezonie przenosiło. Cena nie jest wygórowana więc może być :) na chwilkę

Do góry