kasiadz
Fanka BB :)
super ten kombinezon, ale chyba będziesz musiała kupić jeszcze jeden większy bo ten to chyba na taką kruszynkęehhh babo bo mi się ta strona nie otwiera tzn. ciuszków nie widać. ale na pewno są śliczne
kasia sukienka śliczna, uwielbiam takie malusie jak dla lali.
a ja zakupiłam malutki kombinezon pluszowy za 30 zł KOMBINEZON PLUSZOWY+GRATIS (1733124213) - Aukcje internetowe Allegro
i mam już wyprawkę ciuchową z głowy. Teraz zabieram się za grubsze rzeczy.
koszule dwie fajne, ale jak dla mnie za drogie, tzn. jeśli będziesz ją później nosiła to ok, ja nie lubię spać w koszulach a do szpitala to jedną kupiłam w sklepie za 20 zł, i jedną dostałam od siostry, i dodatkowo mam dwie koszule osobno do porodu, jedna od siostry już taka sprana i zniszczona, a drugą kupiłam na targu na stoisku dla babć za 15 złCo wy dziewczyny, wszystkie ciuszki widać po przewinięciu strony w dół ;-)
jagmar Rewelacyjny ten kombinezon, taki milusi że bardziej nie można
Po przejrzeniu moich piżamek stwierdziłam, że do szpitala przydałaby mi się jeszcze jedna koszula. Zastanawiam się nad którąś z tych dwóch:
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY: S/M (1723028446) - Aukcje internetowe Allegro lub KOPERTOWA CIĄŻOWA koszula do karmienia *MUZZY* r.S (1726330470) - Aukcje internetowe Allegro
Ta druga bardziej mi się podoba, ale ta pierwsza wydaje się mieć bardziej praktyczny dekolt...
pogoń sąsiadkę bo moze się okazać że coś trzeba dokupić. Ja też dostałam ubranka od siostry i kuzynki ale nie było w nich za wiele ciuszków dla małej kruszynki, a już bardzo mało było ubranek na nóżki (spodni, pajacy itp)Bardzo mi się podobają te ciuszki. Już się doczekać nie mogę jak dostanę ubranka od sąsiadki. Chyba Ją pogonić musze :-)