reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
W WÓZKU IMPLAST BOLDER też jest fotelik maxi cosi, który jest montowany bezpośrednio do stelaża, między innymi dlatego jest moim nr 1

Karolincia ja jeszcze w prawdzie nie kupuję w mega ilościach, bo dopiero zaczynam się rozkręcać, ale myślę że część zakupów zrobię na allegro a część pewnie jak będzie okazja w sklepie albo ciucholandzie, bo wiem ze czasami można perełki znaleźć

Ostatnia edycja:
ja już wózek mam, ten od znajomej za 180zł :tak: stoi na przedpokoju, chcecie fotkę? kurde 180 a 100 to jest dopiero różnica :szok: Za to kupię sobie bajerancką spacerówę :-D

aha ja mieszkam na parterze, mam z pięć schodków do pokonania więc luzik. Ten wózek już wiozłam na spacerku i mimo że kołka nieobrotowe to skręcają przy małych zakrętach a przy większych trzeba delikatnie nacisnąć. Nie jest straaasznie ciężki, ale wagę swoją ma.

A i wiecie co, u nas są takie podjazdy dla wózków że te wózki z stelażem w formie trapezu trzeba nimi zjeżdżać albo wjezdzac na tylnich kołach, tak jełopy robią chodniki :-D ja tego problemu nie mam bo mam kółka równoległe.

Ostatnia edycja:
ja już wózek mam, ten od znajomej za 180zł :tak: stoi na przedpokoju, chcecie fotkę? kurde 180 a 100 to jest dopiero różnica :szok: Za to kupię sobie bajerancką spacerówę :-D

aha ja mieszkam na parterze, mam z pięć schodków do pokonania więc luzik. Ten wózek już wiozłam na spacerku i mimo że kołka nieobrotowe to skręcają przy małych zakrętach a przy większych trzeba delikatnie nacisnąć. Nie jest straaasznie ciężki, ale wagę swoją ma.

A i wiecie co, u nas są takie podjazdy dla wózków że te wózki z stelażem w formie trapezu trzeba nimi zjeżdżać albo wjezdzac na tylnich kołach, tak jełopy robią chodniki :-D ja tego problemu nie mam bo mam kółka równoległe.

No pytanie :-D Dawaj tą fotkę :tak::-p

no to teraz ja się pochwale moimi dzisiejszymi zakupami :)
wózek (gondola+spacerówka+fotelik) Wielofunkcyjne - Wózek Bebe Beni 4Runner Fuchsia Rouge - Bebe Beni oby się nie okazało że będzie jednak chłopiec bo będzie miał mało chłopięcy pojazd :)
wanienka
przewijak
kocyk
2smoczki
cążki do paznokci
szczotka do włosków
3 śpiochy
2 bodziaki
moskitiera do łóżeczka
zamówiliśmy łóżeczko bo mieli tylko na wystawie takie jak wybraliśmy (do odbioru w lipcu) Sklep Mały Ryś kolor biel transparentna (na żywo wygląda jak delikatny kremowy)
kołderkę i podusię

chyba wszystko wymieniłam. ale jestem zadowolana, a najbardziej chyba z wózka bo jest przecudny i z łóżeczka (tylko szkoda ze jeszcze go nie mamy :(

no to teraz ja się pochwale moimi dzisiejszymi zakupami :)
wózek (gondola+spacerówka+fotelik) Wielofunkcyjne - Wózek Bebe Beni 4Runner Fuchsia Rouge - Bebe Beni oby się nie okazało że będzie jednak chłopiec bo będzie miał mało chłopięcy pojazd :)
wanienka
przewijak
kocyk
2smoczki
cążki do paznokci
szczotka do włosków
3 śpiochy
2 bodziaki
moskitiera do łóżeczka
zamówiliśmy łóżeczko bo mieli tylko na wystawie takie jak wybraliśmy (do odbioru w lipcu) Sklep Mały Ryś kolor biel transparentna (na żywo wygląda jak delikatny kremowy)
kołderkę i podusię

chyba wszystko wymieniłam. ale jestem zadowolana, a najbardziej chyba z wózka bo jest przecudny i z łóżeczka (tylko szkoda ze jeszcze go nie mamy :(

Bardzo fajny ten wózeczek ,łóżeczko też...:tak: Widzę ,że zakupy udane :happy2:

kasiadz to porzadne zakupy zrobiliscie :)

Ja wlasnie wrocilam od przyjaciolki, u ktorej na weekend jest nasza jeszcze jedna przyjaciolka - przyjechala w odwiedziny z 9miesieczna coreczka. I jest kolejna osoba ktora uzywala i sobie chwali bardzo taka wanienke:
Tummy Tub Baby Bath : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

wszystkie babki zgodznie mowia ze kapie sie bardzo wygodnie, juz od noworodka, dzieci lubily kapiel bo przybieraja pozycje jak u mamy w brzuchu.
Nie wiem czy inwestowac w to "wiaderko" bo dosc drogie jest, jakos sie nie moge pezkonac...

reklama
Do góry