reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
ilonka mnie się jeszcze podobał kolor calipso w tym implaście...w rzeczywistości nie miałam szans widzieć żadnego...a czytałam że podobno ten calipso taki nijaki jest ...a nafocie całkiem sympatyczny :sorry:
no mi też się podobał, ale też czytałam że mdły jest, podoba mi się jeszcze Emerald ale w sumie ciemny jest i chyba zostanę przy Coralu :)

ja mieszkam na 1 piętrze więc jeszcze ujdzie w tłumie, ale powyżej pierwszego jak ktoś mieszka to faktycznie waga ma bardzo duże znaczenie

widzę, że wątek dotyczący wózków się rozwija a ja chciałam się pochwalić co prawda nie wózkiem lecz całą masą ubranek na wzrost 50-60cm czyli tych najmniejszych. Poszłam przedwczoraj do szmateksu (przeprowadziłam się i byłam zwiedzić okolicę) i obkupiłam maluszka za 100 zł ale rzeczy cudowne są, nowe z metkami niektóre (połowa) i jestem super zadowolona. Mój narzeczony początkowo jak to usłyszał to mnie nakrzyczał, że tam łażę i pewnie jakieś szmaty kupuję ale jak zobaczył co przyniosłam to mu oczy wyszły bo rzeczy już uprane jak nowe wyglądają- a nawet lepiej bo naturalne tkaniny, piękne ubranka. Powiedzcie gdzie wy się zaopatrujecie w maleńkie ciuszki? Bo dla mnie wydawanie 35 zł za body w sklepach w galeriach handlowych to troszkę przesada.

Ostatnio moim hitem są zestawy ubrań na allegro ;-) Co prawda dla maluszka nic nie kupuję, bo mam masę rzeczy po starszaku i jeszcze dostałam od kumpeli niedawno, ale właśnie dla mojego pierworodnego kupuję :-) Stwierdziłam, że później nie będzie na to czasu. Dwa dni temu przyszły ciuszki i jestem zachwycona, bo praktycznie jak nowe, a za sztukę wyszło mnie 6zł :-)

Justyś taki tradycyjny, w takich nas jeszcze rodzice wozili. Ale nie przezkadza ci ta waga??

Mi się właśnie podobają tradycyjne wózki, solidne, czytałam opinie o tych wózkach i wszystkie były pozytywne, mankamentem jest waga ja mam może z 8 schodów do pokonania, więc nie powinno być problemu. Moja koleżanka używa tego modelu od grudnia i jest zadowolona.

16327017997025P.JPG
A ja sobie taki wybrałam,niestety u nas nie ma takich typowo europejskich wózków(na który choruję zresztą)ale ten wygląda ok.Rudson-wynalazłam go BUYBUYBABY,na pewno znasz ten sklep.
Fotelik można zamontować bezpośrednio do stelarza i to jest plus tego wózia bo nie musisz taskać calej "karety"np. do sklepu.

Ostatnia edycja:
reklama
16327017997025P.JPG
A ja sobie taki wybrałam,niestety u nas nie ma takich typowo europejskich wózków(na który choruję zresztą)ale ten wygląda ok.Rudson-wynalazłam go BUYBUYBABY,na pewno znasz ten sklep.
Fotelik można zamontować bezpośrednio do stelarza i to jest plus tego wózia bo nie musisz taskać calej "karety"np. do sklepu.

Fajny wózio, tylko ja urodzę w październiku to potrzebóję większych kół, później mam zamiar pojeżdzić nad morze to po piasku też tobrze by było żeby lekko się prowadził a ten ma małe koła. Ale świetny kolor. Ten fotelik jest plusem, sama właśnie szukam takiego z fotelikiem bo to bardzo ułatwia sprawę na zakupach a nawet latem na słoneczku parasolkę można doczepić i jazda.

Do góry