reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

no to sporo i super, o to mi własnie chodziło, bo dużo wózków ma małą gondolę (76cm) i dzieciaki korzystają z niej tylko 4-5 miesięcy, a przed nami zima, więc wypadałoby żeby dziecię do kwietnia mieściło się w gondoli :)

reklama
no to też zależy od tego jakie długie dziecię Ci się urodzi :tak: moja miałam 53 cm więc starczyło na dłużej

natomiast wiem, że w tych wszystkich nowoczesnych wózkach typu Quinny (77 cm) gondolka jest mniejsza prawie o 10 cm od tych które np. proponuję Implast (86 cm) a w zimowym sezonie to na prawdę bardzo dużo :tak:

Ja mam już ciuszków że hoho starczy mi na 3 miechy spoko :)Troszkę kupiłam resztę dostałam, zostało mi do kupienia wyprawka bo wydaję mi się że do szpitala to nowe ciuszki raczej , skarpeciochy, rajstopki, buciki i czapeczki do kąpieli i na dworek, a tak to wszystko mam :)
Zastanawiam się nad takim wózeczkiem i chyba przy nim już zostanę, co Wy na to ??
ROAN

kolor granatowo-biały :)

fajny ten wozek :)
ubranka do szpitala nie musza byc nowe :)
i mam pytanko po co ci rajstopki ?? znaczy dziecku hehe nie tobie :)
takiemu malenstwu chyba sie raczej nie zaklada , raz , ze meczace ,a dwa , ze mu niewygodnie ...

fajne wozeczki wybralyscie :)
ja sie ciesze , ze dostane , bo jakbym miala wybierac to bym sie chyba pochlastala tyle tego jest na rynku i wez czlowieku cos wybierz :)

atram najbardziej mi się podoba koralowy z czarnym stelażem:
6979152b22a086e0med.jpg

ja właśnie myślałam o tym implaście i właśnie czerwonym :tak::tak::tak:...ale na forach ma różne opinie...zmartwiło mnie to że ludzie narzekają że pęka rama w różniastych miejscach :eek:

witajcie,
tak odnośnie wuzków i tzw gadżetów niezbędnych do nich to przypominam że rodzimy jesienią więc konieczne jest zakupić śpiworek do wózka (ponoć najlepiej sprawdzają się takie przedłużane) i kombinezon dla maleństwa (ponoć najwygodniejsze są takie bez nóg tzn jak śpiworek - powiedziano mi że najlepsze są w coocodrillo bo są cienkie ale ze specjalnego ciepłego materiału) więc to też będzie spoty wydatek. Ja śpiworek już mam, jeszcze tylko kombinezon ale nie wiem jaki rozmiar kupić żeby był dobry na całą zimę 62?

kasiadz u nas śpiworek jest w komplecie, a kombinezon wiadomo obowiązkowo :)

Rudson ja mam 3 znajome, które mają wózki implasta i żadna nie wspominała o pęknięciach ramy, tak poza tym pewnie wózek ma gwarancję, więc zawsze można wymienić, ja raczej słyszałam o tym, że kosz na zakupy trochę może być za nisko osadzony i szoruje po ziemi, ale tego też koleżanki nie potwierdziły, więc sama nie wiem co o tym myśleć. Tak poza tym, każdy wózek ma plusy i minusy, większości wózków minusem jest mała gondola, bo sama najpierw byłam nastawiona na Quinny ale przy okazji jest też niestabilny i to mnie odstraszyło, w implaście gondola jest ogromna w porównaniu z innymi i praktycznie to przeważyło, bo resztę funkcji to większość ma już tych samych, nie mówiac już o tym że w nowym implaście nawet gondolę można wysokościowo regulować, co dla mnie jest przynajmniej na razie plusem

ilonka mnie się jeszcze podobał kolor calipso w tym implaście...w rzeczywistości nie miałam szans widzieć żadnego...a czytałam że podobno ten calipso taki nijaki jest ...a nafocie całkiem sympatyczny :sorry:

gosiane no własnie nie widziałam, dzieki za linka. W sumie wybrałam Warrior bo nim miałam okazje pojeździć po sklepie i wydawał sie najsolidniejszy, a szczerze to nie wiem gdzie w poznaniu jesrt jakaś większa dystrybucja tako;/

reklama
Miłka wiem że najlepiej zaczekać jak się urodzi, ale wtedy nie będzie czasu na jeżdżenie po sklepach i nie wiadomo jak się będę czuła, a kombinezon praktycznie będzie potrzebny niemalże od razu. zawsze można kupić na necie ale wydaje mi się że takie rzeczy lepiej samemu obejżeć dokładnie przed zakupem

Do góry