reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
rudson to wybrałaś sobie dosyć drogi ten wózeczek. Ale fakt że super jest.

atram miałam opory aby zamawiać wozek już teraz, bo jakoś tak szybko, ale jak mówisz, że Ty już zamówiłaś to chyba też nie będę czekać, tym bardziej że akurat jest w promocji.

Ja jestem zdecydowana na tako warrior.

atram a fotelik to ma kosmiczny ten wózeczek :-) a ile z gondolką daliście? Nie doczytałam też ile waży...

fotelik mozesz sobie kupic inny , kazdy pasuje jak adaptery masz
my chcielismy ten aton
my za wszytsko zaplacilismy 460 funtow, bo jakas promo byla , wystarczylo ze wpalcimy 20% i dostalismy 15% znizki chyba jakos tak
aaa no i jescze adaptery dokupilismy

tutaj ci kopiuje co pisze na stronie

- An outstanding value pushchair with optional carrycot
- Seat faces both ways
- Compact and lightweight at 10kg

atram - fajny, ja czegos podobnego szukalam, i chyba sie zdecydowalam na ten:
Untitled Document
Znalazlam na necie najtanszy (w kolorze -bo czarny jest tanszy) spacerowka + gondola + fotelik za 429£, roczna gwarancja, juz nawet dzwonilam sie zapytac czy trzeba wczesniej.zamawiac, ale nie trzeba:)
A najlzejszy jaki ogladalam to Graco Symbio - spacerowka 7 kg.

to pojedzcie koniecznie do mamas and papas
nawet kiedys zaczepilam laske w centrum handlowym bo widzialam ze tez ma sole i podpytalam ja czy zadowolona, powiedziala, ze ma 2 dzieci i juz miala 3 rozne wozki, a odkad kupila ten nie chce juz zadnego innego
wczesniejsze wymieniala, bo albo sie cos psulo, albo jej cos klekotalo a tym jezdzi prawie 2 lata i wszystko jest zajebuszi

poza tym poczytalam na forach opinie o nim i same superlatywy ludzie pisza :)

reklama
Do góry