reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Czy materacyk lateksowy wykonany jest z tego samego lateksu (tzn wiem ze nie z gumy ale czy sklad podobny) co np rekawiczki czy prezerwatywy?
Bo na ten lateks to czesto ludzie sa uczuleni...
Wykonany jest z lateksu syntetycznego i chyba mleczka kauczukowego o ile dobrze pamiętam. To jest lateks innego gatunku i innej klasy

Dziewczęta mam pytanko. Chcieliśmy z mężem kupić bujaczek leżaczek z fisher price ale jak się okazało są tak jkaby dwa rodzaje tych leżaczków: 1. Na jakby cieńszych nóżkach oto link FISHER PRICE Lezaczek do 18kg Fotelik Bujaczek 3w1 (1639665618) - Aukcje internetowe Allegro
i 2. Na jakby mocniejszych LEZACZEK BUJACZEK FISHER PRICE T4145 0-18 KG (1647223651) - Aukcje internetowe Allegro
I który będzie lepszy??? Jest akurat promocja w tesco i chciliśmy juz mieć za sobą zakup tego sprzętu. Plis doradźcie!!
Ten droższy ma rególowane oparcie od leżącego po siedzące.

A ja wiem, że w brzuszku siedzi sobie mała marysia więc będę mogła pare słodziarskich ciuszków kupić ale nie za dużo bo większość mam

jagmar bo nie ma to jak bajeranckie ciuszeczki dla kobietki :)

Co do materacyka to ja chyba się machnę na grykę...

a może powiecie zaawansowane mamusie czy laktator to lepiej ręczny czy elektroniczny?

aaaa zapomniałabym, kupiłam poduszkę w Lidlu. Fajna sprawa, do karmienia też się raczej przyda. Mi pasuje bo mam problemy z kręgosłupem, więc jest mega wygoda, nawet jak leże przed TV.

Ostatnia edycja:
tak wracając do materacyków. Wczoraj poradzono mi żeby kupić na materacyk nieprzemakalny podkład firmy MEDICAL. Ponoć jest bardzo dobry, wchłania wilgoć, chroni materac i przepuszcza powietrze co pozwala oddychać skórze dziecka - ponoć jako jedyny posiada atest

reklama
Do góry