reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

a ja mam pytanko troszkę z innej beczki, jakie kosmetyki polecacie dla niemowląt tj. do kąpieli i po kąpieli i szampon - takie które nie uczulają? ja słyszałam że dobry jest Emolium (emulsja do kąpania)

Ostatnia edycja:
reklama
tak te kołyski sa super ale to juz lekka przesad:p

ja uzywam do tej pory nivea szmpon z plynem do kapieli i mleczko nawilzajace..delikatne ladnie pachnie..julia nigdy po nim nic nie bylo..ale slyszlam ze sa dzieci ca sa na nie uczulone..

co do kołyski, to ja myślę że rozwiązaniem pośrednim jest łóżeczko na biegunach.. w tamtym roku bawiłam takie dwuletnie bliźniaczki i powiem wam że wygodne.. bieguny oczywiście można zdjąć.

ja od koleżanki chyba kupię używany wózek za dwie stówy, ma rok, po jej córce, nie jakiś wypasiony ale gondolka ze spacerówką, firma Matpol Baby Collection, i jest w dobrym stanie. Obejrzałam sobie. To nie są duże pieniądze..

Ja nie wiem, zawsze używałam jonson & jonson a niedawno się dowiedziałam że uczulają.

mój domel był cały w czerwonych plamach po j&j :wściekła/y:

a ja mam pytanko troszkę z innej beczki, jakie kosmetyki polecacie dla niemowląt tj. do kąpieli i po kąpieli i szampon - takie które nie uczulają? ja słyszałam że dobry jest Emolium (emulsja do kąpania)

na początku żadnych nie używałam....lałam kilka kropel Oilatum do wanienki i to fajnie nawilżało, potem w nefralgicznych miejscach wcierałam oliwkę lub balsamik Oilatum...a jak podrósł domiś to zaczęliśmy używać kosmetyków Nivea i do dnia dzisiejszego jesteśmy wierni tej marce :-D

Dziewczęta mam pytanko. Chcieliśmy z mężem kupić bujaczek leżaczek z fisher price ale jak się okazało są tak jkaby dwa rodzaje tych leżaczków: 1. Na jakby cieńszych nóżkach oto link FISHER PRICE Lezaczek do 18kg Fotelik Bujaczek 3w1 (1639665618) - Aukcje internetowe Allegro
i 2. Na jakby mocniejszych LEZACZEK BUJACZEK FISHER PRICE T4145 0-18 KG (1647223651) - Aukcje internetowe Allegro
I który będzie lepszy??? Jest akurat promocja w tesco i chciliśmy juz mieć za sobą zakup tego sprzętu. Plis doradźcie!!

reklama
Witam !
Ja mam po julce taki leżaczek i bylismy bardzo zadowoleni,tylko szkoda ze sa tylko do niecalych 10kg:(tak ze doradzam azeby "rosły razem z dzieckiem sa takie do 18kg:)FISHER PRICE Leżaczek Las Tropikalny K2565 (1665945237) - Aukcje internetowe Allegro

Lózeczko na biegunach niestety nie jest dla nas rozwiazaniem bo nie mamy tyle miejsca w sypialni:( a wgl chcialabym to tez do salonu przenosic w ciagu dnia:) doszlismy do wniosku z mezem ze chyba taki wiklinowy z tych wiekszych wczoraj wam wstawialam link:p z tymi wstarzeczkami:)

Do góry